Bel 085-4018329
Mail ons
App ons
Auto Aanmelden

Bel: 085-4018329 – en krijg direct een medewerker aan de lijn

 

Uw sloopauto verkopen in Rotterdam en is deze apk afgekeurd, defect of heeft deze schade? Laat uw sloopauto ophalen door sloopautosgevraagd.nl.

 

Wij halen ook sloopauto’s op in:
Ridderkerk, Vlaardingen, Schiedam, Spijkenisse, Hoogvliet, Ouderkerk aan de IJssel, Dordrecht, Moordrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Berkel en Rodenrijs, Barendrecht, Hellevoetsluis, Krimpen a/d Lek, Albrandswaard, Krimpen aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Rozenburg, Oud Beijerland, Zwijndrecht, Gorinchem, Barendrecht, Ridderkerk, Capelle aan den IJssel, Bergambacht, Hardinxveld-Giessendam, Werkendam en Schoonhoven.

Is uw auto beschadigd, kapot of APK Afgekeurd? Dat is voor u natuurlijk al vervelend genoeg. laat uw sloop auto door ons ophalen. U ontvangt ter plaatse een RDW vrijwaringsbewijs, met het vrijwaringsbewijs kunt u uw autoverzekering direct beëindigen.

Wilt u snel en zorgeloos van uw sloopauto af bel ons!

 

Nieuws bericht over Sloopauto verkopen in Rotterdam.

Wist u dat wij al jaren marktleider zijn in het ophalen en milieuvriendelijk verwerken van sloopauto’s en schadeauto’s in de omgeving van Rotterdam, Dordrecht, Ridderkerk, Vlaardingen, Schiedam, Spijkenisse, Hoogvliet, Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht.

  Vul hier uw kenteken in

  Auto

  Foto's (niet verplicht)

  Voorzijde

  Achterzijde

  Linkerkant

  Rechterkant

  Binnenkant

  Gegevens

  Ja, ik ben akkoord met de gegevensoverdracht in overeenstemming met de privacyverklaring en akkoord met de algemene voorwaarden en disclaimer.


  Alle velden zijn verplicht

   
  Copyright © 2024 SloopautoGevraagd.NL. All rights reserved | Algemene voorwaarden | Cookie policy