Bel 085-4018329
Mail ons
App ons
Auto Aanmelden

DISCLAIMER

 

Op het gebruik van deze website (www.sloopautosgevraagd.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

 

Gebruik van informatie
Autodemontage van Spanje B.V. (beheerder en eigenaar van deze website) streeft er naar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat Autodemontage van Spanje niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie. De juridische informatie op de website is van algemene aard en kan niet worden beschouwd als een vervanging van juridisch advies.

 

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Autodemontage van Spanje aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website. Op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of via e-mail kan niet zonder meer een relatie tussen Autodemontage van Spanje en de gebruiker van de website ontstaan.

 

E-mail
Autodemontage van Spanje garandeert niet dat aan haar gezonden e-mails (tijdig) worden ontvangen of verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mails niet kan worden gegarandeerd. Ook de veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico’s. Door zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging per e-mail met Autodemontage van Spanje te corresponderen, accepteert u dit risico.

 

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. Autodemontage van Spanje heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. Autodemontage van Spanje aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

 

Intellectuele eigendomsrechten
Alle publicaties en uitingen van Autodemontage van Spanje zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt, zonder dat Autodemontage van Spanje daar vooraf schriftelijke toestemming voor heeft gegeven.

 Wij halen uw sloopauto op binnen Nederland. U krijgt hierbij de hoogste prijs, direct een RDW vrijwaring en we halen de auto gratis op. Service staat bij ons zeer hoog in het vaandel en afspraak is afspraak.
Copyright © 2024 SloopautoGevraagd.NL. All rights reserved | Algemene voorwaarden | Cookie policy