Bel 085-4018329
Mail ons
App ons
Auto Aanmelden

SloopautosGevraagd.NL

Is een van de dochternemingen van Autodemontage van Spanje & Zn. Onze totale groep behoort met de verwerking van 8.000 sloopauto’s tot de top 5 van Nederland. Al onze bedrijven zijn RDW erkend, En zijn lid van de brancheorganisatie STIBA en Auto Recycling Nederland (ARN) en voldoen aan alle benodigde vergunningen.


SloopautosGevraagd.NL haalt sloopauto’s op binnen Nederland, maar in praktijk concentreert dat zich met name binnen de grote steden zoals Amersfoort, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Breda, Almere, Tiel, Nijmegen, Den Bosch enz.

Wanneer u bij ons uw sloopauto aanbiedt, zorgen wij voor een correcte wijze van afhandeling waarvoor geen kosten in rekening worden gebracht. U ontvangt zelfs nog een vergoeding.

Wilt u snel van uw (sloop)auto, defecte auto, bedrijfswagen, afgekeurde auto of schadeauto af, neem dan contact met ons op zodat wij met onze sloopauto ophaalservice dit snel, betrouwbaar en efficiënt voor u kunnen verzorgen.

De voordelen voor u op een rijtje:

✓ Uw sloopauto wordt binnen 24 uur opgehaald
✓ U ontvangt van de chauffeur ter plaatse een RDW vrijwaringbewijs
✓ Gratis ophaaldienst voor het ophalen van uw sloopauto
✓ U ontvangt een goede prijs voor het verkopen van uw sloopauto
✓ Direct contante betaling
✓ Deskundige chauffeurs voor het ophalen van uw sloopauto in uw regio
✓ Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar


Wij hebben interesse in alle sloop en schade auto’s.

BEL DIRECT: 085-4018329 of meld uw auto hier online aan

 Wij halen uw sloopauto op binnen Nederland. U krijgt hierbij de hoogste prijs, direct een RDW vrijwaring en we halen de auto gratis op. Service staat bij ons zeer hoog in het vaandel en afspraak is afspraak.
Copyright © 2024 SloopautoGevraagd.NL. All rights reserved | Algemene voorwaarden | Cookie policy