Bel 085-4018329
Mail ons
App ons
Auto Aanmelden

Bel: 085-4018329 – en krijg direct een medewerker aan de lijn

 

Uw sloopauto verkopen in Amsterdam en is deze apk afgekeurd, defect of heeft deze schade? Laat uw sloopauto door sloopautosgevraagd.nl ophalen.

 

Wij halen ook sloopauto’s op in:

Amstelveen, Hoofddorp, Zaanstad, Haarlem, Purmerend, Landsmeer, Velserbroek, Vijfhuizen, Lisse, Aalsmeer, Mijdrecht en Weteringbrug, Heemskerk, Alkmaar, Bloemendaal, IJmuiden , Zandvoort , Velzen, Zaandam, Assendelft, Beverwijk, Castricum, Heerhugowaard, Hoorn, Volendam, Zwanenberg, Hilversum.

 

Hoewel het in Amsterdam altijd erg druk is kunnen wij uw sloopauto, schadeauto of bedrijfsauto snel ophalen. Onze chauffeurs zijn goed opgeleid en klantvriendelijk, zij zullen ter plaatse een RDW vrijwaringsbewijs uitschrijven en de overeengekomen vergoeding contant overhandigen. Met het vrijwaringsbewijs kunt u uw autoverzekering direct beëindigen.

 

Wilt u snel en zorgeloos van uw sloopauto af bel ons!

 

Nieuwsbericht over Sloopauto Amsterdam.

sloopautosgevraagd.nl heeft een zeer goede dienstverlening, Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar, en halen we uw sloopauto binnen 24 uur op.

 

Heeft u een defecte auto of een auto die naar de sloop moet worden gebracht neem dan gerust contact met ons op.

 

Al onze autodemontagebedrijven, autosloperijen en autosloopbedrijven hebben alle vergunningen en certificaten die nodig zijn om een sloopauto conform de geldende wet en regelgeving te verwerken, ook zijn wij RDW erkend, aangesloten bij de ARN (Auto Recycling Nederland) en de STIBA.

  Vul hier uw kenteken in

  Auto

  Foto's (niet verplicht)

  Voorzijde

  Achterzijde

  Linkerkant

  Rechterkant

  Binnenkant

  Gegevens

  Ja, ik ben akkoord met de gegevensoverdracht in overeenstemming met de privacyverklaring en akkoord met de algemene voorwaarden en disclaimer.


  Alle velden zijn verplicht

   
  Copyright © 2024 SloopautoGevraagd.NL. All rights reserved | Algemene voorwaarden | Cookie policy