Bel 085-4018329
Mail ons
App ons
Auto Aanmelden

Sloopauto Inkoop

Voor het verkopen van uw sloopauto bent u bij Sloopauto inkoop aan het juiste adres. Uw sloopauto wordt op een door u gekozen dag en tijdstip opgehaald. Het RDW vrijwaringsbewijs ontvangt u ter plaatse en de afgesproken vergoeding wordt u contant overhandigd door de chauffeur. 

 

U kunt uw sloopauto, kapotte auto, bedrijfswagen of schade auto ook online aanmelden door hiernaast het formulier in te vullen Een van onze

medewerkers neemt zo spoedig mogelijk contact op om met u de verdere details te bespreken. U kunt u ons natuurlijk ook bellen.

Bel: 085-4018329


Wij halen o.a. in de volgende plaatsen:
Almere,  Amsterdam,  Amersfoort,  Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Nijmegen, Roosendaal, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zwolle enz.

Onze bedrijven zijn RDW erkend, En zijn lid van de brancheorganisatie STIBA en Auto Recycling Nederland (ARN) en voldoen aan alle benodigde vergunningen. U bent er dus 100% zeker van dat uw sloopauto, schadeauto, bedrijfswagen, defecte auto of APK afgekeurde auto op een verantwoorde en milieuvriendelijke manier verwerkt wordt.

  Vul hier uw kenteken in

  Auto

  Foto's (niet verplicht)

  Voorzijde

  Achterzijde

  Linkerkant

  Rechterkant

  Binnenkant

  Gegevens

  Ja, ik ben akkoord met de gegevensoverdracht in overeenstemming met de privacyverklaring en akkoord met de algemene voorwaarden en disclaimer.


  Alle velden zijn verplicht

   
  Copyright © 2024 SloopautoGevraagd.NL. All rights reserved | Algemene voorwaarden | Cookie policy