Bel 085-4018329
Mail ons
App ons
Auto Aanmelden

Volkswagen Sloperij – Laat uw volkswagen door ons slopen

 

Bent u in het bezit van een Volkswagen van 10 jaar of ouder? Wilt u snel en eenvoudig van uw Volkswagen af? Wanneer u voor de Volkswagen Sloperij kiest, hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Wij halen uw Volkswagen op en recyclen deze volledig. Het enige wat u hoeft te doen is onze vergoeding in ontvangst nemen.

 

Wij zijn op zoek naar uw Volkswagen van 10 jaar of ouder

Bent u in het bezit van een Volkswagen waarmee u niet meer de weg op gaat? Komt dit doordat de APK verlopen is? Of wegen de kosten om de auto te repareren niet op tegen de waarde van de Volkswagen? Bent u het zat om nog kosten te hebben aan een Volkswagen waar u toch niet mee rijdt? Wij helpen u snel en eenvoudig van uw Volkswagen af!

 

Waarom wil de autosloop uw Volkswagen overnemen?

Wij zijn als Volkswagen sloperij elke dag op zoek naar mensen met een oude of defecte Volkswagen. Voor u is de auto waardeloos omdat u er niet meer zorgeloos mee de weg op kunt. Voor onze sloop hebben verschillende onderdelen van de auto nog veel waarde.

 

Hoe gaat het verkopen van uw Volkswagen in zijn werk?

Om uw Volkswagen te verkopen, neemt u allereerst contact met ons op. Het personeel van onze autosloperij staat u altijd deskundig te woord. 7 dagen per week, 24 uur per dag. Zij voorzien u altijd van een oplossing.

 

De Volkswagen Sloperij bepaalt de waarde van uw auto aan de hand van een aantal punten:

 

 • Type
 • Kleur
 • Bouwjaar
 • Kilometerstand
 • Gebreken

De hoogte van de vergoeding heeft voor een groot deel te maken met de hoeveelheid onbeschadigde onderdelen van uw Volkswagen. Sommige onderdelen van uw Volkswagen zijn meer gewild dan andere.

 

De vergoeding die u van onze sloperij krijgt, licht echter altijd hoger dan de vergoeding die u via internet of een autobedrijf ontvangt. U kunt bij onze sloop rekenen op een bedrag tussen de 75 en 500 euro.

 

De Volkswagen Sloperij haalt uw Volkswagen binnen 24 uur GRATIS bij u op. Op de locatie die u wenst. Dit kan op een parkeerplaats, langs een weg, op uw eigen terrein of in een parkeergarage zijn. Het ophalen van de Volkswagen door de chauffeur van de sloperij duurt ongeveer een kwartier.

 

De overdracht van uw Volkswagen aan de sloop
Zorgt u ervoor dat er iemand aanwezig is op het moment dat de autosloperij uw auto komt ophalen? Uzelf of iemand die u daarvoor machtigt. De chauffeur van onze autosloop overhandigt u dan onmiddelijk uw vergoeding en een vrijwaringsbewijs.

 

Een vrijwaringsbewijs is het bewijs dat u geen eigenaar van de auto meer bent. U heeft het nodig om uw verzekering op te zeggen.

 

Wat gebeurt er verder met mijn Volkswagen bij het autodemontagebedrijf?
Als uw Volkswagen aankomt bij de sloop, slopen we hem niet meteen. De sloperij ontdoet uw Volkswagen eerst van alle vloeistoffen.

 

Daarna demonteren we de onderdelen van uw Volkswagen die we nog kunnen gebruiken, zoals:

 

 • Motor
 • Versnellingsbak
 • Plastic delen
 • Bumpers

De rest van de auto vermalen we tot oud ijzer. Wij recyclen uw Volkswagen uiteindelijk voor 98%.

 

Waarom kiest u voor de Volkswagen sloperij
Kiest u voor ons, dan kiest u voor een betrouwbaar en eerlijk sloopbedrijf. Wij onderscheiden ons als autodemontagebedrijf van andere autosloperijen. Dit doen we met onze service. Wij houden ons altijd aan onze afspraken. U ontvangt dan ook gegarandeerd de afgesproken vergoeding op de afgesproken tijd en plaats.

 

Daarnaast beschikt onze autosloop over verschillende certificaten en erkenningen:

 

 • ARN
 • Stichting KwaliteitsZorg Demontage (KZD***)
 • STIBA
 • RDW

Kiest u voor onze sloperij, dan kiest u dus ook voor een bedrijf dat:

 

 • Voldoet aan alle normen ten aanzien van autodemontage, materiaalrecycling, arbowetgeving en procesinrichting.
 • Voldoet aan de strengste normen ten aanzien van autodemontage.
 • 100% erkend is om auto’s in te nemen en te recyclen/slopen.
 • Op een kwalitatieve manier meewerkt aan het recyclen van auto’s om het milieu zoveel mogelijk te ontzien.
 • Voldoet aan alle normen van zowel Achmea als de Groene Polis.
 • Voldoet aan de allerstrengste normen wat betreft milieuwetgeving.

 

Onze Volkswagen sloperij in het kort

 

Altijd bereikbaar

De Volkswagen sloperij is 24/7 bereikbaar. Ons personeel is niet alleen vakbekwaam, maar ook erg vriendelijk. Wij staan u altijd te woord. Telefonisch en per mail.

 

Passende vergoeding

De precieze vergoeding die u van de Volkswagen sloperij ontvangt is afhankelijk van het type Volkswagen. De onderdelen van sommige auto’s zijn meer geld waard, dan die van andere auto’s. Het bouwjaar van de Volkswagen speelt ook een rol. Hoe nieuwer de auto, hoe hoger de vergoeding. De Volkswagen sloperij kijkt daarnaast hoeveel mankementen uw Volkswagen heeft.

 

GRATIS ophaalservice

Bij andere autosloperijen moet u uw auto wegbrengen. Dit gaat nogal moeilijk met een auto die niet APK gekeurd is of niet meer rijdt. Daarom haalt onze sloop uw Volkswagen op. Dit scheelt u veel gedoe. Bij de Volkswagen sloperij bent u binnen 24 uur van uw auto af.

 

Snelle afhandeling

U wilt toch ook een snelle afhandeling? Kies dan voor onze Volkswagen sloperij. Bij ons duurt het ophalen van uw Volkswagen slechts 10 tot 20 minuten.

 

Met of zonder APK-keuring

Heeft u een Volkswagen zonder APK-keuring? Ook deze auto neemt de sloop van u over. Wij halen de auto op met een oprijwagen. Dus het is helemaal niet erg dat uw auto niet APK-gekeurd is.

 

Met of zonder autoverzekering

Doordat de sloperij uw Volkswagen op een oprijwagen laadt, hoeft deze niet verzekerd te zijn.

 

Voor ons hoeft u niet thuis te blijven

U beslist zelf wie de auto aan onze sloperij overhandigt. Dat kunt uzelf zijn of iemand die u daarvoor machtigt.

 

Volledige ontzorging

Regelt u dat er iemand bij uw Volkswagen aanwezig is op het moment dat de autosloop langskomt? Dan regelen wij de rest.

 

  Vul hier uw kenteken in

  Auto

  Foto's (niet verplicht)

  Voorzijde

  Achterzijde

  Linkerkant

  Rechterkant

  Binnenkant

  Gegevens

  Ja, ik ben akkoord met de gegevensoverdracht in overeenstemming met de privacyverklaring en akkoord met de algemene voorwaarden en disclaimer.


  Alle velden zijn verplicht

   
  Copyright © 2024 SloopautoGevraagd.NL. All rights reserved | Algemene voorwaarden | Cookie policy