Bel 085-4018329
Mail ons
App ons
Auto Aanmelden

Skoda Sloperij – Wij nemen uw Skoda graag over

 

Is het lang geleden dat uw Skoda deed waarvoor hij gemaakt is? Bent u daarom op zoek naar een sloperij? Maak kennis met de Skoda sloperij. Dan komt u snel en gemakkelijk van uw Skoda af.

 

Lukt het u niet om uw Skoda met bouwjaar 2004 of ouder te verkopen?

Heeft u een Skoda waar u vanaf wilt? Heeft u moeite met het verkopen van uw Skoda? Willen autobedrijven u geen fatsoenlijke vergoeding voor uw Skoda geven? Lukt de verkoop ook niet via internet? Vindt u het een gedoe om uw auto weg te brengen? Of kunt u niet meer met de auto rijden omdat deze kapot is of een verlopen APK heeft?

 

Neem contact met onze autosloop op, indien u zich in deze situatie herkent.

 

De Skoda Sloperij neemt uw Skoda graag over voor de sloop

Onze specialiteit is autodemontage. Wij zijn altijd op zoek naar Skoda’s van 10 jaar of ouder. Uw Skoda heeft voor ons nog veel waarde. Dit komt doordat we de onderdelen van uw Skoda hergebruiken.

 

In ruil voor uw Skoda ontvangt u van de autosloop een vergoeding vanaf 75 euro. De vergoeding loopt in sommige gevallen op tot wel 500 euro.

 

Hoe werkt het verkopen van uw Skoda aan de sloperij?

Heeft u interesse in het verkopen van uw Skoda aan de autosloop? Neem dan contact op met de Skoda sloperij. Wij staan u 24/7 snel en beleefd te woord. Telefonisch en per mail.

 

Hoe bepalen wij de vergoeding die u aangeboden krijgt? Dit doen we naar aanleiding van de volgende kenmerken van uw Skoda:

 

 • Type
 • Bouwjaar
 • Schade
 • Kleur
 • Kilometerstand
 • Gaat u akkoord met de vergoeding van onze autosloperij? Dan maken we direct een aantal afspraken met u. Wij bevestigen vervolgens per mail:
 • De hoogte van de vergoeding die u voor uw Skoda krijgt.
 • De datum waarop de autosloperij uw Skoda komt ophalen.
 • Het tijdstip waarop de afhandeling plaatsvindt.
 • De plaats waar wij de Skoda ophalen.
 • Of uzelf aanwezig bent op het moment van afhalen of dat u hiervoor iemand anders machtigt.

 

Welke Skoda’s accepteren wij als autosloop?
Onze sloop accepteert alle typen en modellen personenauto’s die minimaal 10 jaar oud zijn. Wij accepteren als autosloperij ook kleine bedrijfswagens.

Optimaal gemak, in heel Nederland
Zoekt u gemak? Bij onze sloop hoeft u zelf geen moeite te doen. Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur van uw Skoda af bent.

Wij halen uw Skoda overal in Nederland GRATIS op. De afhandeling vindt plaats binnen 15 minuten. Onze sloop haalt uw Skoda af in een parkeergarage, op een parkeerplaats, langs de weg of op uw eigen erf.

 

De afgesproken vergoeding ontvangt u contant van de chauffeur van de Skoda sloperij. Op de plaats en tijd die u met de autosloop afgesproken heeft.

 

De Skoda sloperij geeft direct een RDW vrijwaringsbewijs af. Met het RDW vrijwaringsbewijs zegt u uw autoverzekering op. Het is het bewijs dat u geen eigenaar van de auto meer bent.

 

Hoe de autosloperij uw Skoda sloopt

Bij aankomst in de sloperij halen wij eerst alle vloeistoffen uit de Skoda. Vaak is het mogelijk om nog onderdelen van uw Skoda te hergebruiken. Deze onderdelen slopen we eerst van de auto. Meestal zijn dit de bumpers, de versnellingsbak, de motor en verschillende plastic delen.

 

Wat er dan nog overblijft van uw Skoda, vermalen we tot oud ijzer. De autosloop recyclet uw auto uiteindelijk voor 98%.

 

Milieubewuste autodemontage

Wij onderscheiden ons als Skoda sloperij door milieubewust en verantwoord te werken.

Wij zijn in het bezit van het ARN certificaat. Dit houdt in dat we op een kwalitatief goede manier meewerken om het milieu zoveel mogelijk te ontzien.

 

Ook hebben we een erkenning gekregen van STIBA. Dat betekent dat we als autosloperij aan alle normen op het gebied van milieuwetgeving voldoen. Dit heeft te maken met de manier waarop wij sloopauto’s demonteren en recyclen.

 

Andere certificaten waarover onze sloop beschikt:

 • RDW
 • Stichting KwaliteitsZorg Demontage (KZD***)

Deze certificaten geven aan dat onze sloperij 100% erkend is om Skoda’s in te nemen en om onderdelen te recyclen en te slopen. Als autosloperij voldoen wij tevens aan de strengste normen ten aanzien van autodemontage, materiaalrecycling, procesinrichting en arbowetgeving.

 

Belangrijk om te weten over de Skoda sloperij

 

De Skoda sloperij is altijd bereikbaar

U kunt de Skoda sloperij 24/7 bereiken. Ons vriendelijke personeel staat u altijd te woord. Telefonisch en per mail.

 

Altijd een passende vergoeding in ruil voor uw Skoda

Levert u uw Skoda in bij onze sloop? Dan krijgt u gegarandeerd een passende vergoeding. De precieze vergoeding is afhankelijk van het type Skoda. Het bouwjaar van de auto en het aantal bruikbare onderdelen tellen ook mee.

 

Sloperij met ophaalservice

Onze sloperij beschikt over een ophaalservice. Wanneer u gebruik maakt van onze ophaalservice bent u binnen 24 uur van uw Skoda af.

 

De sloop haalt uw Skoda binnen 20 minuten op

U wilt snel van uw auto af? Dat kan! Hoe lang het ophalen van uw Skoda precies duurt, is afhankelijk van waar uw auto precies geparkeerd staat.

 

De Skoda sloperij neemt auto´s met verlopen APK aan

Heeft u een Skoda zonder APK-keuring? Dat is voor onze autosloperij helemaal niet erg. Wij halen uw auto op met een oprijwagen. Daarmee brengen we de auto naar de Skoda sloperij.

 

Onze autosloop neemt onverzekerde auto´s aan

Heeft u een onverzekerde Skoda waar u vanaf wilt? Onze autosloperij haalt ook onverzekerde auto’s op. Doordat we uw Skoda op een oprijwagen laden, hoeft deze niet verzekerd te zijn.  

 

Wij geven u de gelegenheid om iemand anders te machtigen uw Skoda over te dragen

Kunt u niet aanwezig zijn wanneer wij de auto voor de sloop komen ophalen? Dan kent u vast wel iemand die de auto aan de Skoda sloperij wil overhandigen. U machtigt de desbetreffende persoon om de vergoeding en het RDW vrijwaringsbewijs in ontvangst te nemen.

 

De Skoda sloperij regelt alles voor u

Wij halen uw Skoda op. Wij geven u een vergoeding en een vrijwaringsbewijs. Wij slopen uw Skoda. U hoeft alleen uw Skoda aan ons te overhandigen.

  Vul hier uw kenteken in

  Auto

  Foto's (niet verplicht)

  Voorzijde

  Achterzijde

  Linkerkant

  Rechterkant

  Binnenkant

  Gegevens

  Ja, ik ben akkoord met de gegevensoverdracht in overeenstemming met de privacyverklaring en akkoord met de algemene voorwaarden en disclaimer.


  Alle velden zijn verplicht

   
  Copyright © 2024 SloopautoGevraagd.NL. All rights reserved | Algemene voorwaarden | Cookie policy