Bel 085-4018329
Mail ons
App ons
Auto Aanmelden

Seat Sloperij – Snel en eenvoudig uw Seat gedemonteerd

 

Heeft u een Seat die niet veilig meer is? Wilt u uw oude Seat verkopen? Bent u daarom op zoek naar een Seat sloperij? Laat uw Seat ophalen door ons autodemontage bedrijf en ontvang direct een mooie vergoeding.

Uw probleem

 

Heeft u moeite met het verkopen van uw Seat via internet? Willen autobedrijven u geen fatsoenlijke vergoeding voor uw Seat geven? Vindt u het een gedoe om uw Seat weg te brengen? Of mag of kan u niet meer met uw Seat rijden?

Als u zich in deze situatie herkent, bent u bij onze autosloop aan het juiste adres.

 

De autosloperij lost uw probleem makkelijk en snel op

Als Seat sloperij zijn we altijd op zoek naar auto’s zoals die van u. Want u bent in het bezit van een Seat die perfect is om te laten slopen. U krijgt daar uiteraard een passende vergoeding voor.

 

Neem gerust contact op met de Seat sloperij. Dit kan telefonisch of per mail. Het deskundige personeel van onze autosloperij zorgt 24/7 voor een vriendelijke ontvangst.

 

De vergoeding die u voor uw Seat krijgt is afhankelijk van een aantal kenmerken:

 • Type Seat
 • Bouwjaar van de Seat
 • Schade aan de Seat
 • Kleur van de Seat
 • Kilometerstand van de Seat

 

KIest u voor de Seat sloperij? Dan krijgt u in ruil voor uw Seat gegarandeerd een bedrag dat tussen de 75 en 500 euro ligt. Komt de autosloperij met u tot een akkoord? Dan regelen we meteen een aantal zaken met u. We spreken af wanneer en waar de chauffeur van de sloop de Seat kan komen ophalen.

 

Uiterst gemak bij de Seat sloperij

Op zoek naar comfort en gemak? Kies dan voor onze sloperij. Binnen 24 uur bent u van uw Seat af. Wij halen uw Seat overal in Nederland GRATIS en binnen 15 minuten op. Ongeacht waar uw Seat zich bevindt. Of dit nu in het drukke centrum van de stad is, of op het rustige platteland. We hebben ervaring met het ophalen van auto’s op iedere denkbare plaats. Van parkeergarages en parkeerplaatsen tot eigen opritten.

 

De afgesproken vergoeding voor uw Seat ontvangt u contant van de chauffeur van de autosloperij. De gebeurt beslist op de plaats en tijd die u met ons afgesproken heeft.

 

Krijgt u het niet voor elkaar om zelf aanwezig te zijn op het moment dat de Seat sloperij langskomt? U machtigt eenvoudig iemand anders om uw auto aan de sloop te overhandigen.

 

Op het moment dat u de auto aan de Seat sloperij overhandigt, krijgt u van ons meteen een RDV vrijwaringsbewijs. Dit heeft u nodig bij het opzeggen van uw autoverzekering.

 

Hoe de Seat sloperij uw Seat sloopt

 

Bij het slopen van uw auto doorlopen we een aantal stappen:

 1. We ontdoen de auto van alle vloeistoffen.
 2. De onderdelen van de auto die te hergebruiken zijn, demonteren we. Dit zijn meestal onderdelen zoals versnellingsbak, motor, bumpers en plastic onderdelen.
 3. Wat er nog overblijft van de auto, vermalen we tot oud ijzer. De sloop recyclet de auto voor ongeveer 98%.

Milieubewuste autosloop

Ons autodemontage bedrijf is milieubewust en verantwoord bezig. We werken op een kwalitatief goede manier mee om het mileu zoveel mogelijk te ontzien. Hiervoor ontving onze sloop het ARN certificaat. Daarnaast zijn we een STIBA erkend lid. Dat wil zeggen dat we als Seat sloperij aan de allerstrengste normen op het gebied van milieuwetgeving voldoen. Dit heeft betrekking op de manier waarop wij auto’s demonteren en recyclen.

 

Meer certificaten waarover onze autosloperij beschikt:

 • RDW
 • Stichting KwaliteitsZorg Demontage (KZD***)

 

Deze certificaten maken duidelijk dat onze autosloop 100% erkend is om auto’s in te nemen en om onderdelen te recyclen en te slopen. Als Seat sloperij voldoen we aan de strengste normen ten aanzien van autodemontage, materiaalrecycling, procesinrichting en arbowetgeving.


Wist u dat…?

 

U altijd contact met de Seat sloperij op kunt nemen

Wij zijn 7 dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar. Telefonisch of per mail. Ons vriendelijke, deskundige personeel is er altijd voor u. Bijvoorbeeld om u van advies of van informatie te voorzien.

 

U bij onze sloperij altijd een passende vergoeding ontvangt

De precieze vergoeding die u van de Seat sloperij ontvangt is afhankelijk van het type Seat. De onderdelen van sommige auto’s zijn meer geld waard, dan die van andere auto’s. Het bouwjaar van de Seat speelt ook een rol. Hoe nieuwer de auto, hoe hoger de vergoeding. Wij kijken verder hoeveel gebreken en schade de Seat heeft.

 

U GRATIS gebruik maakt van onze ophaalservice

De Seat sloperij heeft een GRATIS ophaalservice en haalt uw auto binnen 24 uur bij u op. Dit doen wij op elke gewenste locatie in Nederland.

 

Het ophalen van uw auto bij onze sloop binnen 20 minuten geregeld is

Hoe lang het ophalen van uw Seat precies duurt, is afhankelijk van de locatie waar uw auto staat. Bij onze autosloop duurt het ophalen in totaal ongeveer 10 tot 20 minuten.   

 

U een ongekeurde Seat ook bij onze autosloperij inlevert

Het is voor onze autosloperij geen probleem wanneer de APK van de Seat verlopen is. Wij halen de Seat op met een oprijwagen. Daarna brengen we uw auto gemakkelijk naar onze autosloperij.

 

U een onverzekerde Seat ook aan onze sloop kwijtraakt

Onze autosloperij haalt ook onverzekerde auto’s op. Doordat we de auto op een oprijwagen laden, hoeft deze niet verzekerd te zijn. Wij transporteren de Seat vervolgens naar onze sloop. In de sloperij demonteren we uw onverzekerde Seat.

 

U eenvoudig iemand anders machtigt om uw Seat aan te sloop te geven

Is het voor uzelf niet mogelijk om aanwezig te zijn op het moment dat de sloperij langskomt? Dat is geen enkel probleem. U machtigt heel gemakkelijk iemand anders om uw auto aan ons over te dragen. Diegene krijgt uw vergoeding en RDW vrijwaringsbewijs.

 

U bij ons volledig ontzorgd wordt

Bij onze sloperij heeft u eigenlijk nergens omkijken naar. Het enige wat u hoeft te regelen is dat er iemand present is op het moment dat wij uw auto komen ophalen.

  Vul hier uw kenteken in

  Auto

  Foto's (niet verplicht)

  Voorzijde

  Achterzijde

  Linkerkant

  Rechterkant

  Binnenkant

  Gegevens

  Ja, ik ben akkoord met de gegevensoverdracht in overeenstemming met de privacyverklaring en akkoord met de algemene voorwaarden en disclaimer.


  Alle velden zijn verplicht

   
  Copyright © 2024 SloopautoGevraagd.NL. All rights reserved | Algemene voorwaarden | Cookie policy