Bel 085-4018329
Mail ons
App ons
Auto Aanmelden


Autosloperij Rotterdam – Makkelijk en snel van uw sloopauto af

 

Wilt u uw sloopauto in Rotterdam gemakkelijk en snel verkopen? Laat uw sloopauto ophalen door ons autodemontagebedrijf in Rotterdam en ontvang direct een hoge vergoeding. Maak snel een afspraak met onze autosloperij!  

 

De situatie waarin u zit

U bent woonachtig in Rotterdam. U heeft een auto waarin u niet meer rijdt. U maakt nog wel geld over naar de Belastingdienst en uw verzekering.

 

U heeft moeite met het verkopen van uw personenauto of kleine bedrijfswagen via internet. Autobedrijven willen u er ook al geen gepaste vergoeding voor geven. Dit is vervelend omdat uw auto maximaal 2 maanden op 1 plek mag staan na
het verlopen van de APK-vervaldatum.

 

Uw auto komt niet meer door de APK keuring heen.Dit komt doordat de auto oud en kapot is. Er zijn dure onderdelen defect. U heeft geen zin om voor nieuwe onderdelen veel geld uit te geven. De auto is het u niet meer waard.

 

Herkent u zich in deze situatie? Dan bent u bij onze autosloop aan het juiste adres.

 

Autosloperij Rotterdam haalt u uit deze situatie

Wij halen u graag uit deze situatie en nemen uw auto graag in voor de sloop. Als autosloperij geven wij u daar uiteraard een passende vergoeding voor.

 

Wat moet u doen als u van uw sloopauto af wilt?

U neemt telefonisch of per mail contact op met ons sloopbedrijf. Ons vriendelijke, deskundige personeel staat 24/7 voor u klaar.

 

De autosloperij doet de rest

Het sloopbedrijf vraagt u vervolgens naar de volgende kenmerken van uw auto:

 • Merk
 • Type
 • Bouwjaar
 • Schade
 • Kleur
 • Kilometerstand

Hierna bepaalt de autosloop welke vergoeding u aangeboden krijgt. De vergoeding van de auto sloperij bedraagt tenminste 75 euro. Dit bedrag kan oplopen tot wel 500 euro.

 

De autosloop spreekt met u af wanneer u de sloopauto kwijt wilt. Autosloperij Utrecht haalt uw auto al binnen 24 uur op. De locatie bepaalt u! De afhandeling en overdracht met ons autosloopbedrijf duurt ongeveer 15 minuten.

 

Lukt het u niet om zelf aanwezig zijn op het moment dat de autosloperij langskomt? Geen nood! Dan laat u gewoon iemand anders uw sloopauto aan de sloop te overhandigen.
Bij de overdracht krijgt u een RDV vrijwaringsbewijs van de sloperij. Dit is het bewijs dat u geen eigenaar van de auto meer bent. De vergoeding ontvangt u contant van de sloop.

 

Hoe sloopt Autosloperij Rotterdam uw sloopauto?
De autosloop haalt eerst alle vloeistoffen uit uw auto. Vaak is het mogelijk om onderdelen van uw auto te hergebruiken. De sloop demonteert deze onderdelen. De overblijfselen van de auto vermalen we tot oud ijzer. De autosloop recyclet uw sloopauto uiteindelijk voor 98%.

 

Milieubewust en gecertificeerd autodemontagebedrijf
Onze autosloop is 100% erkend om auto’s in te nemen en om onderdelen te recyclen en te slopen. Wij voldoen aan de strengste normen voor autosloperijen op het gebied van autodemontage, procesinrichting en arbowetgeving.

 

De volgende certificaten bekrachtigen dit:

 • Stichting KwaliteitsZorg Demontage (KZD***)
 • RDW

Daarnaast zijn we een verantwoorde en milieubewuste autosloperij. Ons sloopbedrijf ontziet het milieu zoveel mogelijk. De auto sloop voldoet niet voor niets aan de allerstrengste normen op het gebied van milieuwetgeving.

 

Daarom zijn we als auto sloperij in het bezit van de volgende certificaten:

 • ARN
 • STIBA

Belangrijk om te weten over Autosloperij Rotterdam

 

Wij zijn altijd bereikbaar

U kunt autosloperij Rotterdam 24/7 bereiken. Ons vriendelijke personeel staat u altijd te woord. Telefonisch en per mail.

 

Wij geven altijd een passende vergoeding in ruil voor uw sloopauto

Levert u uw auto in bij onze sloop? Dan krijgt u gegarandeerd een passende vergoeding. De precieze vergoeding is afhankelijk van het merk en type auto. Het bouwjaar van de auto en het aantal bruikbare onderdelen tellen ook mee.

 

Wij hebben een ophaalservice

Onze sloperij beschikt over een ophaalservice. Wanneer u gebruik maakt van onze ophaalservice bent u binnen 24 uur van uw sloopauto af.

 

Wij halen uw sloopauto binnen 20 minuten op

U wilt snel van uw auto af? Dat kan bij Autosloperij Rotterdam! Hoe lang het ophalen van uw auto exact duurt, is afhankelijk van waar uw sloopauto geparkeerd staat.

 

Wij nemen auto´s met verlopen APK aan

Heeft u een auto zonder APK-keuring? Dat is voor onze autosloperij helemaal niet erg. Wij halen uw sloopauto op met een oprijwagen. Daarmee brengen we de sloopauto naar Autosloperij Rotterdam.

 

Wij nemen onverzekerde sloopauto´s aan

Heeft u een onverzekerde auto waar u vanaf wilt? Onze autosloop haalt ook onverzekerde sloopauto’s op. Doordat we uw auto op een oprijwagen laden, hoeft deze niet verzekerd te zijn.

 

Wij geven u de gelegenheid om iemand anders te machtigen uw auto over te dragen

Kunt u niet aanwezig zijn wanneer wij de auto voor de sloop komen ophalen? Dan kent u vast wel iemand die de sloopauto aan ons wil overhandigen. U machtigt de desbetreffende persoon om de vergoeding en het RDW vrijwaringsbewijs in ontvangst te nemen.

 

Wij regelen alles voor u

Wij halen uw sloopauto op. Wij geven u een vergoeding en een vrijwaringsbewijs. Wij slopen uw auto. U hoeft alleen uw auto aan Autosloperij Rotterdam te overhandigen.   

  Vul hier uw kenteken in

  Auto

  Foto's (niet verplicht)

  Voorzijde

  Achterzijde

  Linkerkant

  Rechterkant

  Binnenkant

  Gegevens

  Ja, ik ben akkoord met de gegevensoverdracht in overeenstemming met de privacyverklaring en akkoord met de algemene voorwaarden en disclaimer.


  Alle velden zijn verplicht

   
  Copyright © 2024 SloopautoGevraagd.NL. All rights reserved | Algemene voorwaarden | Cookie policy