Bel 085-4018329
Mail ons
App ons
Auto Aanmelden

Renault Sloperij – Laat uw Renault ophalen tegen een vergoeding

 

Heeft u een oude Renault en wilt u van uw auto af? Laat uw Renault ophalen door onze Renault sloperij. Dan bent u niet alleen snel van uw oude auto af. U krijgt er ook nog voor betaald. Maak snel een afspraak met onze sloperij en profiteer!

Wilt u snel en gemakkelijk van uw oude Renault af?

Heeft u een kapotte Renault van 10 jaar of ouder? Komt uw auto niet door de APK keuring en wilt u eenvoudig verlost zijn van uw voertuig? Leer dan ons autodemontagebedrijf kennen.

 

De ergernissen van een kapotte Renault

Het is vervelend om een Renault te hebben die niet meer door de APK keuring komt. Wat heeft u aan een Renault die niet rijdt of waarmee u niet mag rijden? Een auto die maar 2 maanden op 1 plek mag staan na het verlopen van de APK-vervaldatum.

Het lukt u niet om de auto via internet te verkopen. Bij autobedrijven is de vergoeding die u voor uw Renault aangeboden krijgt nihil.

 

De Renault sloperij geeft een hoge beloning in ruil voor uw Renault

Wanneer u contact opneemt met onze autosloop kunt u rekenen op een vriendelijke ontvangst. Wij zijn 24/7 telefonisch en per mail bereikbaar

De hoogte van de vergoeding die u van ons als autosloperij aangeboden krijgt, is afhankelijk van:

 • Het type Renault
 • De kleur van de Renault
 • Het bouwjaar van de auto
 • De kilometerstand van de Renault
 • De mankementen aan de auto

 

Laat u uw Renault door de Renault sloperij demonteren? Dan krijgt u minimaal 75 euro voor uw Renault. Dit bedrag kan oplopen tot 500 euro.

U kunt dus wel zeggen dat u een hoge beloning van ons krijgt. Naast de vergoeding bieden wij nog meer voordelen.

 

Dit autodemontagebedrijf biedt heel veel gemak

U bent binnen 24 uur van uw oude Renault af. Het maakt niet uit waar uw Renault zich bevindt. De Renault sloperij haalt uw auto overal in Nederland GRATIS op. Het ophalen van de Renault kost slechts een kwartier van uw tijd.

 

Afspraak is afspraak. Bij ons ontvangt u de afgesproken vergoeding altijd op de bevestigde plaats en tijd. U heeft zelfs de mogelijkheid om iemand anders te machtigen om de auto te overhandigen aan de Renault sloperij.

 

U ontvangt van ons een vrijwaringsbewijs. Het bewijs dat u geen eigenaar van de auto meer bent. De autosloperij meldt uw Renault daarnaast af bij de wegenbelasting.

 

Moet u zelf nog iets doen?

Nog eenvoudiger van uw Renault af? Dat kan bijna niet! Het enige wat u nog hoeft te doen na het inleveren van uw Renault, is uw autoverzekering opzeggen. Dit kan door middel van het RDW vrijwaringsbewijs. Daarna is alles helemaal geregeld.

 

De sloop van uw Renault door de Renault sloperij

Als u uw Renault aan onze sloperij heeft meegegeven, dan halen wij eerst alle vloeistoffen uit de auto. Hierna vindt de demontage van alle recyclingsdelen plaats. Vervolgens vermaalt het sloopbedrijf de rest van de auto tot oud ijzer. Uiteindelijk is de auto voor 98% gerecycled.  

100% gecertificeerde autosloop
Kiest u voor ons, dan heeft u gegarandeerd met een betrouwbaar en gecertificeerde autosloperij te maken. Wij slopen al ruim 50 jaar auto’s en beschikken dus over veel expertise.

 

Onze autosloop beschikt over diverse certificaten:

 • ARN
 • Stichting KwaliteitsZorg Demontage (KZD***)
 • STIBA
 • RDW

 

Al deze certificaten laten zien dat wij er als autosloperij alles aan doen om volgens de regels en milieuvriendelijk te werk te gaan. De Renault sloperij voldoet aan de allerstrengste normen op het gebied van milieuwetgeving. Daarnaast hebben wij aangetoond dat we een betrouwbare autosloop zijn om Renault-onderdelen te kopen.

 

Wat u over de Renault sloperij wilt weten.

 

Wanneer is de Renault sloperij bereikbaar?

De Renault sloperij is 7 dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar. Telefonisch en per mail. Ons vriendelijke, deskundige personeel staat te allen tijde voor u klaar.

 

Welke vergoeding biedt de Renault sloperij u aan?

De hoogte van onze vergoeding is afhankelijk van het type Renault dat u ons aanbiedt. Sommige types en sommige onderdelen hebben voor de Renault sloperij veel waarde. Andere types en onderdelen hebben minder waarde. Hoe waardevoller de onderdelen, hoe hoger de vergoeding die we u geven. Daarnaast spelen de gebreken een rol. Hoe minder gebreken, hoe hoger de vergoeding.

 

Neem contact met onze sloperij op. Dan informeren wij u over de precieze vergoeding die u in ruil voor uw Renault krijgt.

 

Zitten er kosten aan de ophaalservice?

Al veel mensen voor u maakten gebruik van onze ophaalservice. Binnen 24 uur haalt de autosloperij uw Renault op. Op elke gewenste locatie. Dit doen wij GRATIS.

 

Hoe snel haalt de Renault sloperij uw auto op?

Het ophalen van uw auto is snel geregeld. Het duurt ongeveer 10 tot 20 minuten. U bent dus snel en met gemak van uw oude auto af.

 

Maakt de autosloperij onderscheid tussen APK-gekeurde en APK-ongekeurde auto’s?

Uw auto hoeft niet APK-gekeurd te zijn. De Renault sloperij heeft ook interesse in ongekeurde auto’s of auto’s met een verlopen APK.

 

Neemt de Renault sloperij alleen verzekerde auto’s aan?

Het maakt niet uit of uw auto verzekerd of onverzekerd is. De sloop vervoert uw auto altijd met een oprijwagen naar de sloperij.

 

Moet ik aanwezig zijn bij het ophalen van de auto?

Het is noodzakelijk dat er iemand bij de auto aanwezig is op het moment dat we uw auto komen ophalen. Als het u zelf niet lukt om aanwezig te zijn, dan machtigt u eenvoudig iemand anders om de vergoeding in ontvangst te nemen. De sloop geeft ook direct een RDW vrijwaringsbewijs af.

 

Is er verder nog iets wat ik voor de sloperij moet regelen?

Bij onze autosloop geen ingewikkelde procedures of andere regeltjes. Het enige wat u hoeft te doen, is ervoor zorgen dat er iemand aanwezig is op het moment dat wij de auto op komen halen.

 

  Vul hier uw kenteken in

  Auto

  Foto's (niet verplicht)

  Voorzijde

  Achterzijde

  Linkerkant

  Rechterkant

  Binnenkant

  Gegevens

  Ja, ik ben akkoord met de gegevensoverdracht in overeenstemming met de privacyverklaring en akkoord met de algemene voorwaarden en disclaimer.


  Alle velden zijn verplicht

   
  Copyright © 2024 SloopautoGevraagd.NL. All rights reserved | Algemene voorwaarden | Cookie policy