Bel 085-4018329
Mail ons
App ons
Auto Aanmelden

Autosloperij Nijmegen – Gemakkelijk en snel van uw oude auto af

 

Bent u woonachtig in Nijmegen en bent u in het bezit van een auto van 10 jaar of ouder? Wilt u snel en eenvoudig van uw auto af? Wanneer u voor onze autosloop in Nijmegen kiest, hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Wij halen uw sloopauto op en recyclen deze volledig. Het enige wat u hoeft te doen is onze vergoeding in ontvangst nemen.

 

Wij zijn op zoek naar u!

Bent u in het bezit van een personenauto of een kleine bedrijfswagen waarmee u niet meer de weg op gaat? Komt dit doordat de APK verlopen is of omdat de kosten om de auto te repareren niet opwegen tegen de waarde van de auto? Bent u het zat om nog kosten te hebben aan een auto die u toch niet gebruikt? Wij helpen u ervan af!

 

Waarom is de autosloop op zoek naar u?

Wij zijn als autosloperij elke dag op zoek naar mensen die in het bezit zijn van auto’s die niet meer doen waar ze oorspronkelijk voor gemaakt zijn. Voor onze autosloperij hebben de onderdelen van uw auto namelijk nog waarde.

 

Wat kunnen wij als autosloperij voor u betekenen?

Neem contact met ons op. Het personeel van onze autosloperij staat u altijd vriendelijk en vakkundig te woord. U kunt onze autosloperij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken. Zowel telefonisch als per mail.

 

Onze autosloperij is al 50 jaar actief met autodemontage in Nijmegen en omgeving. Daardoor voorzien wij u altijd van een oplossing.

De autosloperij bepaalt de waarde van uw auto aan de hand van een aantal punten:

 • Merk
 • Type
 • Kleur
 • Bouwjaar
 • Kilometerstand
 • Gebreken

De onderdelen van bepaalde auto’s zijn meer gewild dan die van andere auto’s. Dit bepaalt voor een groot deel hoe hoog de vergoeding is die wij u als autosloop aanbieden. De vergoeding die u van ons als sloopbedrijf krijgt, ligt echter altijd hoger dan de vergoeding die u via internet of van een autobedrijf ontvangt. U kunt bij onze sloop rekenen op een bedrag tussen de 75 en 500 euro.

 

Wij halen de sloopauto binnen 24 uur GRATIS bij u op. Op de locatie die u wenst. Dit kan op een parkeerplaats, langs een weg of in een parkeergarage zijn. Het ophalen van de sloopauto door de chauffeur van de sloperij duurt ongeveer een kwartier.

 

Wat moet u zelf nog regelen?
Zorg ervoor dat er iemand aanwezig is op het moment dat Autosloperij van Spanje uw auto komt ophalen. Dit kunt uzelf zijn of iemand die u daarvoor machtigt. De chauffeur van onze autosloop overhandigt u dan direct uw vergoeding en een vrijwaringsbewijs.

 

Een vrijwaringsbewijs is het bewijs dat u geen eigenaar van de auto meer bent. U heeft het nodig om uw verzekering op te zeggen.

 

En wat gebeurt er verder met mijn sloopauto bij het autodemontagebedrijf?

Als wij uw auto meenemen naar de sloperij dan ontdoen wij de sloopauto eerst van alle vloeistoffen.

 

Daarna demonteren wij onderdelen die we nog kunnen gebruiken, zoals:

 • Motor
 • Versnellingsbak
 • Plastic delen
 • Bumpers

De rest van de auto vermalen we tot oud ijzer. Wij recyclen uw auto uiteindelijk voor 98%.

 

Waarom kiest u voor onze autosloop?
Kiest u voor ons, dan kiest u voor een betrouwbaar en eerlijk sloopbedrijf. Wij onderscheiden ons als autodemontagebedrijf van andere autosloperijen. Dit doen we met onze service. Wij houden ons altijd aan onze afspraken. U ontvangt dan ook gegarandeerd de afgesproken vergoeding op de afgesproken tijd en plaats.

 

Daarnaast beschikt deze autosloop over verschillende certificaten en erkenningen:

 • ARN
 • Stichting KwaliteitsZorg Demontage (KZD***)
 • STIBA
 • RDW

Kiest u voor onze autosloop, dan kiest u dus ook voor een bedrijf dat:

 • 100% erkend is om auto’s in te nemen en te recyclen/slopen.
 • op een kwalitatieve manier meewerkt aan het recyclen van auto’s om het milieu zoveel mogelijk te ontzien.
 • voldoet aan alle normen van zowel Achmea als de Groene Polis.
 • voldoet aan de strengste normen ten aanzien van autodemontage.
 • voldoet aan alle normen ten aanzien van autodemontage, materiaalrecycling, arbowetgeving en procesinrichting.
 • voldoet aan de allerstrengste normen wat betreft milieuwetgeving.

 

Wist u dat…?

 

U altijd contact met Autosloperij Nijmegen kunt opnemen

Wij zijn 7 dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar. Telefonisch of per mail. Ons vriendelijke, deskundige personeel is er altijd voor u. Bijvoorbeeld om u van advies of van informatie te voorzien.

 

U bij Autosloperij Nijmegen altijd een passende vergoeding ontvangt

De precieze vergoeding die u ontvangt is afhankelijk van het merk en type auto. De onderdelen van sommige auto’s zijn meer geld waard, dan die van andere auto’s. Het bouwjaar van de auto speelt ook een rol. Hoe nieuwer de sloopauto, hoe hoger de vergoeding. Wij kijken verder hoeveel gebreken en schade de sloopauto heeft.

 

U GRATIS gebruik maakt van de ophaalservice van onze sloperij

Autosloperij Nijmegen heeft een GRATIS ophaalservice en haalt uw sloopauto binnen 24 uur bij u op. Dit doet onze autosloop op elke gewenste locatie in Nederland.

 

Het ophalen van uw auto binnen 20 minuten geregeld is door ons sloopbedrijf

Hoe lang het ophalen van uw sloopauto precies duurt, is afhankelijk van de locatie waar uw sloopauto staat. Het duurt ongeveer 10 tot 20 minuten.   

 

U een ongekeurde auto ook bij onze autosloperij inlevert

Het is voor onze autosloperij geen probleem wanneer de APK van de auto verlopen is. Wij halen de sloopauto op met een oprijwagen. Daarna brengen we uw sloopauto gemakkelijk naar onze autosloperij.

 

U een onverzekerde auto ook aan onze sloop kwijtraakt

Onze sloperij haalt ook onverzekerde auto’s op. Doordat we de auto op een oprijwagen laden, hoeft deze niet verzekerd te zijn. Wij transporteren de auto vervolgens naar onze sloop. In de sloperij demonteren we uw onverzekerde auto.

 

U eenvoudig iemand anders machtigt om uw auto aan te sloop te geven

Is het voor uzelf niet mogelijk om aanwezig te zijn op het moment dat de sloperij langskomt? Dat is geen enkel probleem. U machtigt heel gemakkelijk iemand anders om uw sloopauto aan ons over te dragen. Diegene krijgt uw vergoeding en RDW vrijwaringsbewijs.

 

U bij Autosloperij Nijmegen volledig ontzorgd wordt

Bij onze sloperij heeft u eigenlijk nergens omkijken naar. Het enige wat u hoeft te regelen is dat er iemand present is op het moment dat wij uw sloopauto komen ophalen.

  Vul hier uw kenteken in

  Auto

  Foto's (niet verplicht)

  Voorzijde

  Achterzijde

  Linkerkant

  Rechterkant

  Binnenkant

  Gegevens

  Ja, ik ben akkoord met de gegevensoverdracht in overeenstemming met de privacyverklaring en akkoord met de algemene voorwaarden en disclaimer.


  Alle velden zijn verplicht

   
  Copyright © 2024 SloopautoGevraagd.NL. All rights reserved | Algemene voorwaarden | Cookie policy