Bel 085-4018329
Mail ons
App ons
Auto Aanmelden

Ford Sloperij – Gemakkelijk en snel van uw oude Ford af

 

Bent u op zoek naar een Ford sloperij? Wilt u gemakkelijk en snel van uw Ford af? Laat uw Ford dan ophalen door onze sloop. Het enige wat u hoeft te doen is de vergoeding van onze sloperij in ontvangst nemen.

 

Heeft u een oude Ford die rijp voor de sloop is?

Heeft u een Ford met bouwjaar 2004 of ouder? Is de APK van uw Ford verlopen of komt uw Ford niet door de APK keuring? Zijn er belangrijke onderdelen van uw Ford kapot? Zijn de kosten om uw auto te repareren hoger dan de waarde van de auto?

 

Als u zich in deze situatie herkent, dan bent u eigenaar van een Ford die rijp voor de sloop is. Leer daarom onze Ford sloperij kennen!

 

Ergert u zich kapot aan de gebreken van uw Ford?

U heeft moeite met het verkopen van uw auto via een verkoopsite op internet. En autobedrijven zijn ook al niet bereid om u een fatsoenlijke vergoeding te geven in ruil voor uw Ford.

 

U vindt het vervelend dat uw Ford niet rijdt of dat u niet met de Ford mag rijden. Wat heeft u immers aan een auto die u alleen geld kost? Een Ford die u maximaal 2 maanden op 1 plek mag laten staan na het verlopen van de APK-vervaldatum.

 

Een hoge beloning voor uw Ford van de autosloperij
U ziet alleen de nadelen van uw oude Ford. De Ford sloperij ziet naast deze gebreken ook nog positieve punten. De sloop kan nog veel onderdelen van uw Ford hergebruiken. Daarom zijn wij bereid om u in ruil voor uw Ford een mooie vergoeding aan te bieden.

 

U wilt de beloning van de sloop in ontvangst nemen?  

Neem contact op met de Ford sloperij. Ons deskundige en vriendelijke personeel staat 24/7 voor u klaar. Wij zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar.

 

De vergoeding die u van ons als autosloperij aangeboden krijgt, is afhankelijk van:

 • het type
 • de kleur
 • het bouwjaar
 • de kilometerstand
 • de mankementen

Indien u uw Ford door onze autosloop laat demonteren, ligt het bedrag echter altijd tussen de 75 en 500 euro. Wij geven dus een hoge beloning als u uw Ford naar onze sloperij brengt.

 

De Ford sloperij zorgt voor optimaal gemak

Bent u op zoek naar een autosloop die het u gemakkelijk maakt? Bij onze sloop hoeft u zelf bijna niets te doen. Binnen 24 uur bent u van uw Ford af.

 

Wij halen de Ford overal GRATIS op. Of dat nu in een parkeergarage, op een parkeerterrein of langs een drukke weg is. Het ophalen van uw Ford neemt 10 tot 15 minuten in beslag.

 

De afgesproken vergoeding voor uw Ford krijgt u contant van de chauffeur van de autosloperij. Gegarandeerd op de plaats en tijd die u met de autosloop afgesproken heeft. Lukt het niet om zelf aanwezig te zijn? Machtig dan iemand anders om de auto aan de autosloperij te overhandigen.

 

Om het u nog gemakkelijker te maken meldt de autosloperij uw auto direct af bij de wegenbelasting. Wat u ook krijgt is een RDW vrijwaringsbewijs. Dit is het bewijs dat uw uw Ford overgedragen heeft. U heeft het nodig om de autoverzekering op te zeggen.

 

De sloop van uw Ford door ons autodemontagebedrijf

Bij aankomst in de sloperij ontdoen wij uw Ford van alle vloeistoffen. Hierna demonteren we alle recyclingsdelen. Vervolgens vermaalt het autodemontagebedrijf de rest van de auto tot oud ijzer. Na afloop is uw Ford voor 98% gerecycled.

 

Waarom kiest u voor de Ford sloperij?

De Ford sloperij is 100% erkend om auto’s in te nemen en te recyclen. Onze autosloop voldoet aan de strengste normen op het gebied van demontage, procesinrichting en arbowetgeving.

 

Ons autodemontagebedrijf beschikt over de volgende certificaten:

 

 • Stichting KwaliteitsZorg Demontage (KZD***)
 • RDW

Daarnaast zijn we een verantwoord en milieubewust autodemontagebedrijf. We ontzien het milieu zoveel mogelijk. Onze autosloop voldoet aan de allerstrengste normen op het gebied van milieuwetgeving.

 

Hiervoor kregen we als Ford sloperij de volgende certificaten:

 • ARN
 • STIBA

 

Veel gesteld Vragen

 

Wanneer is de Ford sloperij bereikbaar?

Wij zijn 7 dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar. Ons vriendelijke, deskundige personeel staat zowel telefonisch als per mail voor u klaar.

 

Wat voor vergoeding krijg ik in ruil voor mijn Ford?

De vergoeding die u ontvangt is afhankelijk van het type Ford. De onderdelen van sommige types hebben meer waarde, dan die van andere types. Het bouwjaar van de auto speelt ook een rol. Hoe nieuwer de Ford, hoe hoger de vergoeding. Wij bekijken daarnaast hoeveel gebreken en schade uw Ford heeft.

 

Kan mijn Ford opgehaald worden?

Wij beschikken over een ophaalservice. De sloop haalt uw Ford binnen 24 uur, GRATIS bij u op. Dit is mogelijk op elke gewenste locatie.

 

Hoeveel tijd kost het ophalen van mijn Ford?

Het ophalen van uw auto door de Ford sloperij neemt ongeveer een kwartier van uw tijd in beslag. De precieze ophaaltijd is afhankelijk van waar de Ford zich bevindt.  

 

De APK van mijn Ford is verlopen. Zorgt dit voor moeilijkheden?

Ook als de APK van uw auto verlopen is, halen we deze gewoon op. Dit doen we met een oprijwagen. Daarna rijden we met uw auto naar de autosloperij.

Ik heb een onverzekerde Ford. Is dit erg?

Het maakt niet uit dat uw auto onverzekerd is. Doordat de Ford sloperij uw auto op een oprijwagen laadt, hoeft deze niet per se verzekerd te zijn.

 

Ik ben niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn wanneer de sloop mijn Ford komt ophalen. Is dit erg?

Dit is geen probleem. U kunt eenvoudig iemand anders machtigen om uw auto aan de sloop te overhandigen. Diegene kan de vergoeding en het RDW vrijwaringsbewijs in ontvangst nemen.

 

Wat moet ik zelf nog regelen?

Het enige wat u hoeft te regelen is dat er iemand aanwezig is op het moment dat de Ford sloperij uw auto komt ophalen. Uzelf, of iemand die u daarvoor machtigt.

 

  Vul hier uw kenteken in

  Auto

  Foto's (niet verplicht)

  Voorzijde

  Achterzijde

  Linkerkant

  Rechterkant

  Binnenkant

  Gegevens

  Ja, ik ben akkoord met de gegevensoverdracht in overeenstemming met de privacyverklaring en akkoord met de algemene voorwaarden en disclaimer.


  Alle velden zijn verplicht

   
  Copyright © 2024 SloopautoGevraagd.NL. All rights reserved | Algemene voorwaarden | Cookie policy