Bel 085-4018329
Mail ons
App ons
Auto Aanmelden


Autosloperij Den Haag – Snel en eenvoudig van uw sloopauto afHeeft u een sloopauto of denkt u dat u een sloopauto heeft? Wilt u van uw sloopauto af? En woont u in Den Haag? Bij Autosloperij Den Haag komt u snel en eenvoudig van uw sloopauto af. Laat uw sloopauto overal in Den Haag en omgeving ophalen. U krijgt van onze autosloop direct een contante vergoeding.

 

Checklist sloopauto

U denkt dat u in het bezit bent van een sloopauto? Voldoet u aan 1 of meerdere van de onderstaande kenmerken?

 • U bent in het bezit van een personenauto of kleine bedrijfswagen.
 • Uw auto is 10 jaar of ouder.
 • Uw auto is niet meer APK gekeurd of komt niet meer door de APK keuring heen.
 • Er zijn belangrijke, dure onderdelen van uw auto kapot.
 • De kosten om uw auto te repareren zijn hoger dan de waarde van de auto.

Loopt u daarnaast tegen de volgende problemen aan?

 • U mag niet meer met uw auto rijden omdat de APK verlopen is. U betaalt nog wel uw autoverzekering en wegenbelasting.
 • U mag de auto maximaal 2 maanden op 1 plek laten staan na het verlopen van de APK-vervaldatum..
 • U krijgt uw auto online niet verkocht.
 • Autohandelaren geven geen of weinig vergoeding voor uw auto.
 • U vindt het lastig om de auto ergens heen te brengen.

Herkent u zich in deze checklist? Dan bent u zeer waarschijnlijk in het bezit van een sloopauto. Een sloopauto die wij als autosloperij in Den Haag graag innemen.

 

Hoe werkt het inleveren van een sloopauto bij Autosloperij Den Haag?


Allereerst neemt u contact met onze autosloop op. Dit kan telefonisch of per mail. Het deskundige personeel van ons sloopbedrijf zorgt 24/7 voor een vriendelijke ontvangst.

 

Het autodemontagebedrijf stelt u de volgende vragen met betrekking tot uw sloopauto:

 • Wat voor auto betreft het?
 • Wat is de kilometerstand van de auto?
 • Welke kleur heeft de auto?
 • Wat is het bouwjaar van de auto?
 • Welke gebreken heeft de auto?
 • Waar bevindt de auto zich?

Naar aanleiding van deze punten bepaalt de autosloop hoeveel uw auto waard is. Wij doen u vervolgens een aanbod. Het aanbod van onze auto sloperij ligt meestal tussen de 75 en 500 euro.

Accepteert u het aanbod van ons autodemontagebedrijf? Dan maken wij een afspraak met u over ophaalplaats -datum en -tijd. Dit kan binnen 24 uur. Vanaf elke locatie in Den Haag.

 

De chauffeur van de autosloop haalt de auto GRATIS bij u op. Gegarandeerd volgens afspraak. Hij overhandigt de vergoeding en een vrijwaringsbewijs. Met het vrijwaringsbewijs zegt u de autoverzekering op. De sloperij meldt uw auto af bij de Belastingdienst.

 

Bij aankomst in de autosloperij slopen wij uw sloopauto. De autosloop recyclet uw sloopauto voor 98%

 

100% gecertificeerde autosloperij

Wij hebben 50 jaar ervaring in de sloop van auto’s in Den Haag en omgeving. Hiermee onderscheiden we ons van andere autosloperijen.

 

Wij zijn een eerlijk, milieubewust en betrouwbaar sloopbedrijf. Daarvan getuigen de diverse certificaten en erkenningen:

 • -ARN
 • -Stichting KwaliteitsZorg Demontage (KZD***)
 • -STIBA
 • -RDW

 

Wat u over autosloperij Den Haag wilt weten


Wat is onze bereikbaarheid?

Autosloperij Den Haag is 7 dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar. Telefonisch en per mail. Ons vriendelijke, deskundige personeel staat te allen tijde voor u klaar.

 

Welke vergoeding bieden wij u aan?
De hoogte van de vergoeding van onze sloop is afhankelijk van het merk en type sloopauto dat u ons aanbiedt. Sommige auto’s en sommige onderdelen hebben voor ons veel waarde. Andere auto’s en onderdelen hebben weinig waarde. Hoe waardevoller de onderdelen, hoe hoger de vergoeding die we u geven. Daarnaast spelen de gebreken een rol. Hoe minder gebreken, hoe hoger de vergoeding.

Neem contact met Autosloperij Den Haag op. Dan informeren wij u over de precieze vergoeding die u in ruil voor uw sloopauto krijgt.

 

Zitten er kosten aan onze ophaalservice?
Al veel mensen voor u maakten gebruik van onze ophaalservice. Binnen 24 uur haalt onze autosloperij uw sloopauto op. Op elke gewenste locatie. Dit doen wij GRATIS.

 

Hoe snel halen wij uw sloopauto op?
Het ophalen van uw auto is bij onze auto sloperij snel geregeld. Het duurt ongeveer 10 tot 20 minuten. U bent dus snel en met gemak van uw oude auto af.

 

Maken wij onderscheid tussen APK-gekeurde en APK-ongekeurde auto’s?

Uw auto hoeft voor ons sloopbedrijf niet APK-gekeurd te zijn. Wij hebben ook interesse in ongekeurde auto’s of auto’s met een verlopen APK.

 

Nemen wij alleen verzekerde auto’s aan?

Het maakt niet uit of uw auto verzekerd of onverzekerd is. Autosloperij Den Haag vervoert uw sloopauto altijd met een oprijwagen naar de sloperij.

 

Willen wij dat u aanwezig bent bij het ophalen van de sloopauto?

Het is noodzakelijk dat er iemand bij de auto aanwezig is op het moment dat de sloperij uw auto komt ophalen. Als het u zelf niet lukt om aanwezig te zijn, dan machtigt u eenvoudig iemand anders om de vergoeding in ontvangst te nemen. Wij geven ook direct een RDW vrijwaringsbewijs af.

 

Is er verder nog iets wat u moet regelen voor ons?

Bij Autosloperij Den Haag geen ingewikkelde procedures of andere regeltjes. Het enige wat u hoeft te doen, is ervoor zorgen dat er iemand aanwezig is op het moment dat wij de sloopauto op komen halen.

  Vul hier uw kenteken in

  Auto

  Foto's (niet verplicht)

  Voorzijde

  Achterzijde

  Linkerkant

  Rechterkant

  Binnenkant

  Gegevens

  Ja, ik ben akkoord met de gegevensoverdracht in overeenstemming met de privacyverklaring en akkoord met de algemene voorwaarden en disclaimer.


  Alle velden zijn verplicht

   
  Copyright © 2024 SloopautoGevraagd.NL. All rights reserved | Algemene voorwaarden | Cookie policy