Bel 085-4018329
Mail ons
App ons
Auto Aanmelden

Autosloperij Den Bosch – Van Maaspoort tot Rosmalen Zuid

Woont u in Den Bosch en wilt u van uw sloopauto af? Wanneer u uw sloopauto laat ophalen door onze autosloperij in Den Bosch bent u niet alleen snel van uw oude auto af. U krijgt er ook nog voor betaald. Maak snel een afspraak met onze sloperij en profiteer!

 


Wilt u snel en gemakkelijk van uw sloopauto af?

Heeft u een kapotte auto van 10 jaar of ouder? Komt uw auto niet meer door de APK keuring en wilt u eenvoudig verlost zijn van uw voertuig? Leer dan onze autosloop kennen.

 

De ergernissen van een kapotte auto
Wij weten hoe vervelend het is om een auto te hebben die niet meer door de APK keuring komt.

 

Wat heeft u immers aan een auto die niet rijdt, of waarmee u niet mag rijden? Een auto die u maximaal 2 maanden na het verlopen van de APK-vervaldatum op 1 plek mag laten staan.

 

Het lukt u niet om de auto via internet te verkopen en bij autobedrijven is de vergoeding die u aangeboden krijgt nihil.

 

Een hoge beloning van de autosloperij
Wanneer u contact opneemt met onze autosloop wordt u 24/7 vriendelijk ontvangen. Zowel telefonisch als per mail. U krijgt ook nog eens een zeer vriendelijk aanbod voor uw sloopauto van het deskundige personeel van onze autosloop.

 

De vergoeding die u van ons als autosloperij aangeboden krijgt, is afhankelijk van:

 • het merk auto
 • het type auto
 • de kleur van de auto
 • het bouwjaar van de auto
 • de kilometerstand van de auto
 • de mankementen aan de auto

Indien u uw sloopauto door onze sloperij laat demonteren ligt het bedrag echter altijd tussen de 75 en 500 euro. Wij bieden dus een hoge beloning als u uw sloopauto naar onze sloperij brengt. Maar er zijn nog meer voordelen.

 

Een autosloperij met heel veel gemak
U bent binnen 24 uur van uw sloopauto af. Hierbij maakt het niet uit waar de sloopauto zich bevindt. Deze autosloperij haalt uw sloopauto overal in Den Bosch en omgeving GRATIS op. Het ophalen door de autosloop kost slechts een kwartiertje van uw tijd.

 

Bij ons geldt: afspraak is afspraak. De afgesproken vergoeding ontvangt u daarom altijd op de afgesproken tijd en plaats. U kunt zelfs iemand anders machtigen om de auto te overhandigen aan de sloop. Deze persoon kan dan ook de vergoeding van de autosloop contant in ontvangst te nemen.

 

De autosloperij meldt uw sloopauto direct af bij de wegenbelasting. U ontvangt van ons tevens een vrijwaringsbewijs. Dit is het bewijs dat u geen eigenaar meer bent van de auto. Hiermee vervallen al uw verplichtingen.

 

Wat moet u zelf nog doen?
Gemakkelijker van uw sloopauto af kan bijna niet. U hoeft alleen nog zelf uw verzekering op te zeggen. Dit kan door middel van het RDW vrijwaringsbewijs dat u van de chauffeur van de autosloop krijgt. Daarna heeft u nergens meer omkijken naar.

 

De sloop van uw auto door ons autodemontagebedrijf
Als u uw sloopauto aan onze sloperij heeft meegegeven, dan halen wij eerst alle vloeistoffen uit de auto. Hierna vindt de demontage van alle recyclingsdelen plaats. Vervolgens vermaalt het sloopbedrijf de rest van de auto tot oud ijzer. Uiteindelijk is de auto voor 98% gerecycled.  

100% gecertificeerd autodemontagebedrijf
Kiest u voor ons, dan heeft u gegarandeerd met een betrouwbaar en gecertificeerde autosloperij te maken. Wij slopen al ruim 50 jaar auto’s in Den Bosch en omgeving.

 

Onze autosloop beschikt over diverse certificaten:

 • ARN
 • Stichting KwaliteitsZorg Demontage (KZD***)
 • STIBA
 • RDW

Al deze certificaten laten zien dat wij er als sloperij alles aan doen om volgens de regels en milieuvriendelijk te werk te gaan. De autosloperij voldoet aan de allerstrengste normen op het gebied van milieuwetgeving. Daarnaast hebben wij aangetoond dat we een betrouwbare auto sloop zijn om gebruikte onderdelen te kopen.

 

 

Wat u wilt weten over autosloperij Den Bosch

 

Bereikbaarheid

Wij zijn 7 dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar. Telefonisch of per mail. Ons vriendelijke, deskundige personeel staat te allen tijde voor u klaar.

 

De hoogte van de vergoeding

De vergoeding die autosloperij Den Bosch u aanbiedt is allereerst afhankelijk van het merk en type auto. Sommige auto’s of sommige onderdelen van auto’s zijn meer gewild. Hiervoor geven wij een hogere vergoeding.

 

De hoogte van de vergoeding is daarnaast afhankelijk van het bouwjaar van de auto. Hoe nieuwer de auto, hoe hoger de vergoeding. Verder bekijken wij over welke mankementen de auto beschikt. Hoe minder gebreken, hoe hoger de vergoeding.

 

Als u contact met onze sloop opneemt, informeren wij u over de precieze vergoeding die u in ruil voor uw sloopauto krijgt.

 

Ophaalservice

Het is mogelijk om gebruik te maken van onze ophaalservice. De chauffeur van onze autosloperij haalt uw sloopauto binnen 24 uur GRATIS op. Tijd en locatie bepaalt u zelf.

 

Tijdsduur ophalen auto

Het ophalen van uw auto neemt niet veel tijd in beslag. In ongeveer een kwartier bent u van uw sloopauto af.

 

APK

Het maakt voor onze autosloop niet uit of uw auto wel of niet APK-gekeurd is. Wij zijn ook geinteresseerd in ongekeurde auto’s. Wij vervoeren uw sloopauto met een oprijwagen naar de sloperij.

 

 

Autoverzekering

Het doet er voor onze sloperij niet toe of uw auto verzekerd of onverzekerd is. Omdat we uw auto op een oprijwagen vervoeren, hoeft deze niet verzekerd te zijn.

 

Aanwezigheid bij ophalen auto

Op het moment dat autosloperij Den Bosch uw auto op komt halen, is het noodzakelijk dat er iemand bij de auto aanwezig is. Dit kunt uzelf zijn of iemand die u hiervoor machtigt. Wij geven u direct een RDW vrijwaringsbewijs en een vergoeding in ruil voor uw sloopauto.

 

Te doen

Het enige wat u hoeft te doen, is ervoor zorgen dat er iemand aanwezig is op het moment dat ons sloopbedrijf de sloopauto op komt halen.

 

  Vul hier uw kenteken in

  Auto

  Foto's (niet verplicht)

  Voorzijde

  Achterzijde

  Linkerkant

  Rechterkant

  Binnenkant

  Gegevens

  Ja, ik ben akkoord met de gegevensoverdracht in overeenstemming met de privacyverklaring en akkoord met de algemene voorwaarden en disclaimer.


  Alle velden zijn verplicht

   
  Copyright © 2024 SloopautoGevraagd.NL. All rights reserved | Algemene voorwaarden | Cookie policy