Bel 085-4018329
Mail ons
App ons
Auto Aanmelden

BMW Sloperij – Gemakkelijk en snel van uw BMW af

 

Het was een goede auto. U reed met uw mooie BMW iedereen voorbij. Maar dit alles is verleden tijd. Uw BMW is rijp voor de sloop. En nu bent u op zoek naar een BMW sloperij. Zo is het toch? Maak kennis met de BMW sloperij en krijg zonder al te veel moeite een mooie vergoeding voor uw oude BMW.

 

De situatie waarin u zich bevindt

U heeft een BMW waarin u niet meer rijdt. U betaalt nog wel motorrijtuigenbelasting. Elke maand schrijft uw autoverzekering automatisch een bedrag van uw rekening.

 

U heeft al vele inspanningen gedaan om uw BMW via internet en autohandelaren te verkopen. Dit is niet gelukt. U vindt dit uiteraard enorm vervelend.

 

De BMW komt niet meer door de APK keuring heen. Dit komt doordat uw auto oud en kapot is. Er zijn dure onderdelen defect. Het kost veel geld om ze te laten maken. Daar heeft u geen zin in. De auto is het u niet meer waard.

 

Nu probeert u op een andere manier van uw BMW af te komen. De auto mag met verlopen APK namelijk maar 2 maanden op de openbare weg stilstaan.

 

Herkent u zich in deze situatie? Dan bent u bij de BMW sloperij aan het juiste adres.

 

De BMW sloperij haalt u uit deze situatie

Deze autosloperij helpt u uit deze situatie door uw auto in te nemen voor de sloop. Als BMW sloperij geven wij u daar uiteraard een passende vergoeding voor. Voor u is uw BMW misschien waardeloos. Voor ons is uw BMW nog heel waardevol. De onderdelen van uw BMW zijn zeer geschikt voor hergebruik.

 

Wat moet u doen als u van uw oude BMW af wilt?

U neemt telefonisch of per mail contact op met onze autosloperij. Ons vriendelijke, deskundige personeel staat 24/7 voor u klaar.

 

De sloperij doet de rest

 

De autosloop vraagt u naar de kenmerken van uw BMW:

 • Type
 • Bouwjaar
 • Schade
 • Kleur
 • Kilometerstand

 

 

Hierna bepalen we hoeveel waarde uw BMW nog voor ons heeft. We zijn ervan overtuigd dat we met u tot een overeenkomst komen over de hoogte van de vergoeding.

 

Vervolgens spreekt de sloperij met u af wanneer u uw BMW kwijt wilt. Dit kan binnen 24 uur. Op elke gewenste locatie in Nederland. De afhandeling en overdracht met onze autosloperij duurt maximaal 15 minuten.

 

Lukt het niet om zelf aanwezig te zijn als de BMW sloperij langskomt? Geen nood! U laat eenvoudig iemand anders uw BMW aan de sloop overdragen.

 

Bij de overdracht ontvangt u een RDV vrijwaringsbewijs. Dit bewijst dat u geen eigenaar van de BMW meer bent. De vergoeding krijgt u contant van de sloop.

 

Hoe gaat autodemontage in zijn werk?

De autosloop haalt eerst alle vloeistoffen uit de auto. Doorgaans is het mogelijk om onderdelen van een BMW te recyclen. De sloop demonteert deze onderdelen. De overblijfselen van de BMW vermalen we tot oud ijzer. Ten slottte is de BMW voor 98% gerecycled.

 

Milieubewust en gecertificeerde BMW sloperij

Onze autosloop is 100% erkend om auto’s in te nemen en om onderdelen te recyclen en te slopen. Wij voldoen aan de strengste normen voor een autosloperij op het gebied van autodemontage, procesinrichting en arbowetgeving.

 

De volgende certificaten bekrachtigen dit:

 • Stichting KwaliteitsZorg Demontage (KZD***)
 • RDW

Daarnaast zijn we een verantwoorde en milieubewuste autosloperij. Onze BMW sloperij ontziet het milieu zoveel mogelijk. De autosloop voldoet niet voor niets aan de allerstrengste normen op het gebied van milieuwetgeving.

 

Hiervoor ontvingen we de volgende certificaten:

 • ARN
 • STIBA

 

 

Onze BMW sloperij in het kort

 

Altijd bereikbaar

Onze BMW sloperij is 24/7 bereikbaar. Ons personeel is niet alleen vakbekwaam, maar ook erg vriendelijk. Wij staan u altijd te woord. Telefonisch en per mail.

 

Passende vergoeding

De precieze vergoeding die u ontvangt is afhankelijk van het type BMW. De onderdelen van sommige BMW’s zijn meer geld waard, dan die van andere BMW’s. Het bouwjaar van de auto speelt ook een rol. Hoe nieuwer de BMW, hoe hoger de vergoeding. De sloperij kijkt daarnaast hoeveel mankementen uw auto heeft.

 

GRATIS ophaalservice

Bij andere autosloperijen moet u uw auto wegbrengen. Dit gaat nogal moeilijk met een auto die niet APK gekeurd is of niet meer rijdt. Daarom haalt de BMW sloperij uw auto op. Dit scheelt u veel gedoe. Bij onze autosloop bent u binnen 24 uur van uw BMW af.

 

Snelle afhandeling

U wilt toch ook een snelle afhandeling? Kies dan voor de BMW sloperij. Bij ons duurt het ophalen van uw auto slechts 10 tot 20 minuten.

 

Met of zonder APK halen wij uw BMW op

Heeft u een BMW zonder APK-keuring? Ook deze auto neemt de sloop van u over. Wij halen de auto op met een oprijwagen. Dus het is helemaal niet erg dat uw BMW niet APK-gekeurd is.

 

Met of zonder autoverzekering halen wij uw BMW op

Doordat de sloperij uw BMW op een oprijwagen laadt, hoeft deze niet verzekerd te zijn.

 

Voor de BMW sloperij hoeft u niet thuis te blijven

U beslist zelf wie de BMW aan onze sloperij overhandigt. Dat kunt uzelf zijn of iemand die u daarvoor machtigt.

 

Volledige ontzorging

Regelt u dat er iemand bij uw BMW aanwezig is op het moment dat het autodemontagebedrijf langskomt? Dan regelt de BMW sloperij de rest.

  Vul hier uw kenteken in

  Auto

  Foto's (niet verplicht)

  Voorzijde

  Achterzijde

  Linkerkant

  Rechterkant

  Binnenkant

  Gegevens

  Ja, ik ben akkoord met de gegevensoverdracht in overeenstemming met de privacyverklaring en akkoord met de algemene voorwaarden en disclaimer.


  Alle velden zijn verplicht

   
  Copyright © 2024 SloopautoGevraagd.NL. All rights reserved | Algemene voorwaarden | Cookie policy