Bel 085-4018329
Mail ons
App ons
Auto Aanmelden

Audi Sloperij – Is uw Audi rijp voor de sloop?

 

Heeft u een kapotte of onveilige Audi? Is uw auto rijp voor de sloop? Ga voor gemak en maak gebruik van onze ophaalservice. Laat uw oude Audi ophalen op elke gewenste locatie. U ontvangt van ons autodemontagebedrijf gelijk een beloning.

Moeite met het verkopen van uw Audi?

Heeft u een Audi met bouwjaar 2004, of ouder? Is uw Audi niet APK gekeurd? Heeft uw auto veel mankementen? Dan wilt u vast en zeker graag van uw Audi af. Heeft u moeite met het verkopen van uw Audi? Dan zijn we op zoek naar u!

 

De sloop neemt uw Audi graag over

De Audi sloperij is altijd op zoek naar Audi’s die uit 2004 komen of ouder zijn. Deze auto’s zijn zeer geschikt voor onze sloperij. Over het algemeen zitten er nog veel waardevolle onderdelen aan uw Audi. Daarom zijn wij bereid om u in ruil voor uw auto een vergoeding aan te bieden. Een vergoeding die op kan lopen tot wel 500 euro.

Wilt u uw Audi inruilen voor een vergoeding van de Audi sloperij?

U wilt van uw auto af? Neem telefonisch of per mail contact op met de Audi sloperij. Het deskundige personeel van onze autosloperij zorgt 24/7 voor een vriendelijke ontvangst.

 

De Audi sloperij bepaalt de hoogte van de vergoeding. De sloop kijkt naar de volgende eigenschappen van de Audi:

 • Type
 • Kleur
 • Bouwjaar
 • Mankementen
 • Kilometerstand

 

Worden we het eens over de hoogte van de vergoeding? Dan maken wij direct een afspraak met u om de Audi op te halen. De autosloperij bevestigt u het volgende per mail:

 • Vergoeding
 • Ophaaldatum
 • Ophaalplaats
 • Ophaaltijd

 

Autosloop met heel veel gemak

 

Naast de vergoeding bieden wij u als autosloperij vooral heel veel gemak:

 • U bent binnen 24 uur van uw Audi af.
 • Wij halen uw Audi op iedere plaats in Nederland GRATIS op.
 • U krijgt meteen betaald.
 • U kunt iemand anders machtigen voor de overdracht.
 • U krijgt direct een RDW vrijwaringsbewijs.

 

Hoe de Autosloperij uw Audi sloopt
Op het moment dat uw Audi aankomt in de sloperij, ontdoen wij de auto eerst van alle vloeistoffen. Zijn er nog onderdelen die geschikt zijn voor hergebruik? Die halen we van de Audi af. Meestal zijn dit de versnellingsbak, motor, bumpers en plastic onderdelen.

 

De sloop vermaalt de rest van de auto tot oud ijzer. De autosloop recyclet uw Audi voor 98%.

 

Milieubewust en 100% gecertificeerd Autodemontagebedrijf
Onze autosloop is 100% erkend om auto’s in te nemen en om onderdelen te recyclen en te slopen. Wij voldoen aan de strengste normen voor autosloperijen op het gebied van autodemontage, procesinrichting en arbowetgeving.

 

De volgende certificaten bevestigen dit:

 • Stichting KwaliteitsZorg Demontage (KZD***)
 • RDW

 

Daarnaast zijn we een verantwoord en milieubewuste sloperij. We ontzien het milieu zoveel mogelijk. Onze autosloop voldoet aan de allerstrengste normen op het gebied van milieuwetgeving.

 

Hiervoor ontvingen we als Audi sloperij de volgende certificaten:

 • ARN
 • STIBA

 

Veelgestelde vragen

 

Wanneer is de autosloop bereikbaar?

De Audi sloperij is 7 dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar. Telefonisch of per mail. Ons vriendelijke, deskundige personeel staat altijd voor u klaar.

 

Hoe hoog is de vergoeding die ik van de Audi sloperij ontvang voor mijn auto?

De vergoeding die u ontvangt is afhankelijk van het type Audi. De onderdelen van sommige Audi’s zijn meer geld waard, dan die van andere Audi’s. Het bouwjaar van de auto speelt ook een rol. Hoe nieuwer de auto, hoe hoger de vergoeding. Wij kijken verder hoeveel gebreken en schade de Audi heeft.

 

Heeft de Audi sloperij een ophaalservice?

Wij beschikken over een ophaalservice. Het is al mogelijk om uw auto binnen 24 uur GRATIS op te halen. Dit doen wij op elke gewenste locatie in Nederland.

 

Hoe lang duurt het ophalen van mijn Audi?

Hoe lang het ophalen van uw auto precies duurt, is afhankelijk van de locatie waar uw Audi staat. Het duurt ongeveer 10 tot 20 minuten.

 

Is het erg dat de APK van mijn Audi verlopen is?

Het is voor onze autosloperij geen probleem wanneer de APK van uw Audi verlopen is. Wij halen de auto op met een oprijwagen. Daarna brengen we uw Audi gemakkelijk naar onze autosloperij.

 

Mijn Audi is niet meer verzekerd. Is dit een probleem?

Onze sloperij haalt ook onverzekerde auto’s op. Doordat we de auto op een oprijwagen laden, hoeft deze niet verzekerd te zijn. Op deze manier transporteren we de Audi naar onze sloop. Daar demonteren we uw auto.

 

Ik ben niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn wanneer de sloop mijn Audi komt ophalen. Is dit erg?

Kunt u iemand anders machtigen om uw Audi over te dragen aan de sloperij? Dan is het geen enkel probleem wanneer u zelf niet aanwezig bent. De gemachtigde persoon neemt de vergoeding en het RDW vrijwaringsbewijs in ontvangst. Dit bespreken wij uiteraard vantevoren met u.

 

Wat moet ik zelf nog regelen?

Het enige wat u hoeft te regelen is dat er iemand aanwezig is op het moment dat de autosloperij uw Audi komt ophalen.

  Vul hier uw kenteken in

  Auto

  Foto's (niet verplicht)

  Voorzijde

  Achterzijde

  Linkerkant

  Rechterkant

  Binnenkant

  Gegevens

  Ja, ik ben akkoord met de gegevensoverdracht in overeenstemming met de privacyverklaring en akkoord met de algemene voorwaarden en disclaimer.


  Alle velden zijn verplicht

   
  Copyright © 2024 SloopautoGevraagd.NL. All rights reserved | Algemene voorwaarden | Cookie policy