Bel 085-4018329
Mail ons
App ons
Auto Aanmelden


Autosloperij Arnhem – Met gemak van uw sloopauto af


Heeft u een auto die niet meer veilig is? Een auto die kapot en rijp voor de sloop is? Woont u in Arnhem en wilt u van uw sloopauto af? Laat uw sloopauto in Arnhem dan ophalen door ons autodemontagebedrijf en ontvang direct een mooie vergoeding.

 

 

Uw probleem

Heeft u moeite met het verkopen van uw personenauto of kleine bedrijfswagen via internet? Willen autobedrijven u geen fatsoenlijke
vergoeding voor uw auto geven? Vindt u het een gedoe om uw auto weg te brengen? Of mag of kan u niet meer met de auto rijden omdat deze kapot is of omdat de APK verlopen is?

 

Als u zich in deze situatie herkent, bent u bij onze autosloop aan het juiste adres.

 

De autosloperij lost uw probleem makkelijk en snel op

Als autosloperij in Arnhem zijn wij altijd op zoek naar auto’s zoals die van u. U bent namelijk in het bezit van een auto die perfect is om te laten slopen. Wij geven u daar uiteraard een passende vergoeding voor.

Neem gerust contact op met onze autosloperij in Arnhem. Dit kan telefonisch of per mail. Het deskundige personeel van ons sloopbedrijf zorgt 24/7 voor een vriendelijke ontvangst.

De vergoeding die u van ons als autosloperij aangeboden krijgt, bepalen we naar aanleiding van de volgende kenmerken van uw auto:

 • Merk
 • Type
 • Bouwjaar
 • Schade
 • Kleur
 • Kilometerstand

Kiest u voor onze sloperij, dan krijgt u in ruil voor uw sloopauto gegarandeerd een bedrag dat tussen de 75 en 500 euro ligt. Komen wij van de sloperij met u tot een akkoord? Dan maken wij direct een afspraak met u. Wij spreken af wanneer de chaffeur van de autosloop de sloopauto op komt halen.

 

Optimaal gemak, Autosloop van Arnhem Centrum tot Arnhem-Zuid

Gaat u voor gemak? Kies dan voor onze sloop! Bij onze sloop bent u binnen 24 uur van uw sloopauto af. Wij halen uw sloopauto overal in Arnhem GRATIS en binnen 15 minuten op. Ongeacht waar uw sloopauto zich bevindt. Of dit nu in het centrum, in Arnhem-Noord of in Arnhem-Zuid is. Onze autosloop haalt de sloopauto af in een parkeergarage, op een parkeerplaats, langs de weg of op uw eigen erf. De afgesproken vergoeding ontvangt u contant van de chauffeur van de autosloperij. Dit gebeurt altijd op de plaats en tijd die u met de autosloop afgesproken heeft.

 

Lukt het niet om zelf aanwezig zijn op het moment dat de autosloperij langskomt om uw auto op te halen? Dat is geen probleem. U kunt eenvoudig iemand anders machtigen om uw auto aan de sloop te overhandigen.

 

Op het moment dat u de auto aan onze autosloop overhandigt, krijgt u van ons meteen een bewijs dat u uw auto heeft overgedragen. Dit RDW vrijwaringsbewijs heeft u nodig om uw autoverzekering op te zeggen.

 

Hoe de autosloperij uw auto sloopt
Op het moment dat uw auto aankomt in de sloperij, dan ontdoen wij de sloopauto eerst van alle vloeistoffen. De onderdelen van de auto die nog te hergebruiken zijn, demonteert de auto sloop. Dit zijn meestal onderdelen zoals versnellingsbak, motor en bumpers.

Wat er dan nog overblijft van uw auto, vermalen we tot oud ijzer. De autosloop recyclet uw auto uiteindelijk voor 98%.

 

Milieubewust Autodemontagebedrijf
Onze autosloop is milieubewust en verantwoord bezig. Wij zijn in het bezit van het ARN certificaat. Dit houdt in dat we op een kwalitatief goede manier meewerken om het milieu zoveel mogelijk te ontzien. Daarnaast zijn we een STIBA erkend lid. Dat betekent dat we als autosloperij aan de allerstrengste normen op het gebied van milieuwetgeving voldoen. Dit heeft betrekking op de manier waarop we sloopauto’s demonteren en recyclen.

 

Andere certificaten waarover onze autosloperij beschikt:

 • -Stichting KwaliteitsZorg Demontage (KZD***)
 • -RDW

Deze certificaten geven aan dat onze autosloop 100% erkend is om auto’s in te nemen en om onderdelen te recyclen en te slopen. Als autosloperij voldoen wij tevens aan de strengste normen ten aanzien van demontage, materiaalrecycling, procesinrichting en arbowetgeving.

 

 

Veelgestelde vragen

 

Wanneer kan ik autosloperij Arnhem bereiken?

Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. U kunt ons bellen of mailen. Bij onze autosloop bent u verzekerd van een vriendelijke ontvangst.

 

Wat is de hoogte van de vergoeding die ik in ruil voor mijn sloopauto ontvang?  

De hoogte van het bedrag dat u in ruil voor uw sloopauto krijgt, is afhankelijk van een aantal kenmerken:

 • Merk
 • Type
 • Kleur
 • Bouwjaar
 • Mankementen

Wanneer u contact met autosloperij Arnhem opneemt, informeren wij u over de precieze vergoeding die u in ruil voor uw auto krijgt.

 

Kan ik gebruik maken van een ophaalservice?

Onze sloperij haalt uw sloopauto binnen 24 uur GRATIS op. Op de door u gewenste tijd en locatie.

 

Neemt het ophalen van mijn sloopauto veel tijd in beslag?

De chauffeur van de sloop zorgt voor een snelle afhandeling. U ontvangt van ons direct de afgesproken vergoeding en een RDW vrijwaringsbewijs. Het ophalen van de sloopauto duurt 10 tot 20 minuten.

 

Nemen jullie ook auto’s aan met een verlopen APK?

Wij zijn ook geinteresseerd in auto’s die niet APK-gekeurd zijn. Ook dan halen wij uw auto op.

 

Moet ik een autoverzekering aan jullie overhandigen?

Het doet er niet toe of uw auto verzekerd of onverzekerd is. Ons autodemontagebedrijf vervoert uw sloopauto met een oprijwagen naar de sloperij.

 

Moet ik bij mijn auto in de buurt zijn op het moment van ophalen?

Het is noodzakelijk dat er iemand bij uw auto in de buurt is op het moment van ophalen. Dit kunt uzelf zijn, of iemand die u daarvoor machtigt. Dit in verband met het overhandigen van de sloopauto enerzijds en het in ontvangst nemen van de vergoeding en RDW vrijwaringsbewijs anderzijds.

 

Wat moet ik zelf nog regelen?

U heeft slechts 1 ding te regelen. Er moet iemand aanwezig zijn op het moment dat autosloperij Arnhem uw sloopauto komt ophalen.

  Vul hier uw kenteken in

  Auto

  Foto's (niet verplicht)

  Voorzijde

  Achterzijde

  Linkerkant

  Rechterkant

  Binnenkant

  Gegevens

  Ja, ik ben akkoord met de gegevensoverdracht in overeenstemming met de privacyverklaring en akkoord met de algemene voorwaarden en disclaimer.


  Alle velden zijn verplicht

   
  Copyright © 2024 SloopautoGevraagd.NL. All rights reserved | Algemene voorwaarden | Cookie policy