Bel 085-4018329
Mail ons
App ons
Auto Aanmelden

Autosloperij Amersfoort – Laat uw sloopauto ophalen tegen een vergoeding

Bent u op zoek naar een autodemontagebedrijf in Amersfoort? Aangezien u een auto heeft die rijp voor de sloop is? Of omdat uw auto niet door de APK keuring komt? Maak kennis met Autosloperij Amersfoort! Dan komt u gemakkelijk en snel van uw auto af.

 

Lukt het niet om uw auto met bouwjaar 2004 of ouder te verkopen?

Bent u woonachtig in Amersfoort? Heeft u moeite met het verkopen van uw oude auto? Willen autobedrijven u geen fatsoenlijke vergoeding voor uw auto geven? Lukt de verkoop ook niet via internet? Vindt u het een gedoe om uw auto weg te brengen? Of kunt u niet meer met de auto rijden omdat deze kapot is of een verlopen APK heeft?

 

Neem contact met onze autosloop op, indien u zich in deze situatie herkent.

 

Autosloperij Amersfoort wil uw sloopauto graag overnemen

Als autodemontagebedrijf in Amersfoort zijn wij altijd op zoek naar auto’s zoals die van u. Wij kunnen over het algemeen nog veel onderdelen van uw sloopauto hergebruiken.

 

In ruil voor uw sloopauto ontvangt u van de autosloop een vergoeding vanaf 75 euro. De vergoeding loopt regelmatig op tot wel 500 euro.

 

Hoe werkt het verkopen van mijn sloopauto aan een sloopbedrijf?

Heeft u interesse? Neem dan contact op met Autosloperij Amersfoort. Wij staan u 24/7 snel en beleefd te woord. Telefonisch en per mail.

De vergoeding die u van ons als autosloperij aangeboden krijgt, bepalen we naar aanleiding van de volgende kenmerken van uw auto:

 • Merk
 • Type
 • Bouwjaar
 • Schade
 • Kleur
 • Kilometerstand
 • U bent tot niets verplicht. Komen we wel tot een akkoord? Dan gaan we meteen tot actie over. We spreken direct het volgende met u af:
 • De hoogte van de vergoeding.
 • De datum waarop de autosloperij de sloopauto ophaalt.
 • Het tijdstip waarop de afhandeling plaatsvindt.
 • De plaats waar de sloopauto staat.
 • Of uzelf aanwezig bent op het moment van afhalen of dat u hiervoor iemand anders machtigt.

Welke sloopauto’s accepteren wij als autosloop?
Ons autodemontagebedrijf accepteert alle merken, typen en modellen personenauto’s die minimaal 10 jaar oud zijn. Wij accepteren als auto sloperij ook kleine bedrijfswagens.

Optimaal gemak, van de binnenstad tot aan Kattenbroek
Zoekt u gemak? Bij onze sloop hoeft u zelf geen moeite te doen. Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur van uw sloopauto afkomt.

Wij halen de sloopauto overal in Amersfoort op. GRATIS en binnen 15 minuten. Of dit nu in de binnenstad, in Kattenbroek of in Rustenburg is. Onze autosloop haalt de sloopauto af in een parkeergarage, op een parkeerplaats, langs de weg of op uw eigen erf.

 

De afgesproken vergoeding ontvangt u contant van de chauffeur van de autosloperij. Op de plaats en tijd die u met de autosloop afgesproken heeft.

 

Op het moment dat u de auto aan onze autosloop overhandigt, krijgt u van ons meteen een bewijs dat u uw auto heeft overgedragen. Dit RDW vrijwaringsbewijs gebruikt u om uw autoverzekering op te zeggen.

 

Hoe het sloopbedrijf uw auto sloopt
Bij aankomst in de autosloperij halen wij eerst alle vloeistoffen uit de auto. Vaak is het mogelijk om nog onderdelen van de sloopauto te hergebruiken. Deze onderdelen slopen we eerst van de auto. Meestal zijn dit de bumpers, de versnellingsbak, de motor en verschillende plastic delen.

 

Wat er dan nog overblijft van de sloopauto, vermalen we tot oud ijzer. De autosloop recyclet uw auto uiteindelijk voor 98%.

 

Milieubewust Autodemontagebedrijf

Wij onderscheiden ons van andere autosloperijen door milieubewust en verantwoord te werken.

Wij zijn in het bezit van het ARN certificaat. Dit houdt in dat we op een kwalitatief goede manier meewerken om het milieu zoveel mogelijk te ontzien.

 

Ook hebben we een erkenning gekregen van STIBA. Dat betekent dat we als autosloperij aan de allerstrengste normen op het gebied van milieuwetgeving voldoen.

 

Andere certificaten waarover onze autosloperij beschikt:

 • RDW
 • Stichting KwaliteitsZorg Demontage (KZD***)

Deze certificaten geven aan dat onze autosloop 100% erkend is om auto’s in te nemen en om onderdelen te recyclen en te slopen. Als autosloperij voldoen wij tevens aan de strengste normen ten aanzien van demontage, materiaalrecycling, procesinrichting en arbowetgeving.

 

 

Veelgestelde vragen

 

Wanneer is autosloperij Amersfoort bereikbaar?

Wij zijn 7 dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar. Het vriendelijke, deskundige personeel van de sloperij staat, zowel telefonisch als per mail, voor u klaar.

 

Wat voor vergoeding krijg ik van de sloperij in ruil voor mijn sloopauto?

De vergoeding die u ontvangt is afhankelijk van het merk en type auto. De onderdelen van sommige auto’s hebben meer waarde, dan die van andere auto’s. Het bouwjaar van de auto speelt ook een rol. Hoe nieuwer de auto, hoe hoger de vergoeding. Wij bekijken daarnaast hoeveel gebreken en schade uw sloopauto heeft.  

 

Kan mijn auto opgehaald worden door de sloop?

Autosloperij Amersfoort beschikt over een ophaalservice. Wij halen uw sloopauto binnen 24 uur, GRATIS bij u op. Dit is mogelijk op elke gewenste locatie.

 

Hoeveel tijd kost het ophalen van mijn sloopauto?

Het ophalen van uw auto neemt ongeveer een kwartier van uw tijd in beslag. De precieze ophaaltijd is afhankelijk van waar de sloopauto zich in Amersfoort bevindt.  

 

De APK van mijn auto is verlopen. Zorgt dit voor moeilijkheden?

Ook als de APK van uw auto verlopen is, halen we deze gewoon op. Dit doen we met een oprijwagen. Daarna rijden we met uw sloopauto naar de autosloperij.

 

Ik heb een onverzekerde auto. Is dit erg?

Het maakt niet uit dat uw auto onverzekerd is. Doordat we uw auto op een oprijwagen laden, hoeft deze niet per se verzekerd te zijn.

 

Ik ben niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn wanneer de autosloop mijn auto komt ophalen. Is dit erg?

Dit is geen probleem. U kunt eenvoudig iemand anders machtigen om uw sloopauto aan autosloperij Amersfoort te overhandigen. Diegene kan de vergoeding en het RDW vrijwaringsbewijs in ontvangst nemen.

 

Wat moet ik zelf nog regelen?

Het enige wat u hoeft te regelen is dat er iemand aanwezig is op het moment dat wij uw auto komen ophalen. Uzelf, of iemand die u daarvoor machtigt.

  Vul hier uw kenteken in

  Auto

  Foto's (niet verplicht)

  Voorzijde

  Achterzijde

  Linkerkant

  Rechterkant

  Binnenkant

  Gegevens

  Ja, ik ben akkoord met de gegevensoverdracht in overeenstemming met de privacyverklaring en akkoord met de algemene voorwaarden en disclaimer.


  Alle velden zijn verplicht

   
  Copyright © 2024 SloopautoGevraagd.NL. All rights reserved | Algemene voorwaarden | Cookie policy