Bel 085-4018329
Mail ons
App ons
Auto Aanmelden

 

BEL ONS: 085-4018329

 

Autodemontage Arnhem
Autodemontage Arnhem is een onderdeel van Autodemontage van Spanje & Zn, Autosloperij Gelderland.NL, Autosloperij Tiel.NL en sloopautosgevraagd.nl

 

Wij halen uw sloopauto niet alleen op in Arnhem maar ook in de volgende plaatsen:
Amersfoort, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Breda, Almere, Tiel, Nijmegen, Den Bosch, Arnhem, Apeldoorn, Den Bosch, Eindhoven, Zwolle, Zaltbommel, Geldermalsen, Culemborg, Veenendaal, Houten, Utrecht, Ede en de rest van Nederland.

Heeft u een sloopauto in Arnhem staan en wilt u deze aan onze autodemontage aanbieden? wij zorgen ervoor dat de auto door onze erkende autosloperij, of beter gezegd autodemontagebedrijf wordt opgehaald.

 

Ons autodemontagebedrijf, autosloperij in Arnhem en omstreken, is aangesloten bij de RDW, de brancheorganisatie STIBA en Auto Recycling Nederland (ARN). Ons bedrijf bezit alle benodigde vergunningen en moet zich aan strenge regels houden. Op de uitvoering van deze regels wordt wij gecontroleerd.

 

Naast een correcte afhandeling garanderen wij u dat er geen kosten in rekening worden gebracht. Vaak ontvangt u nog een vergoeding die afhankelijk is van de staat van uw sloopauto. Tevens ontvangt u van onze chauffeur direct het vrijwaringbewijs. Het vrijwaringbewijs moet u opsturen naar uw verzekering zodat deze kan worden beëindigd.

Even de voordelen voor U op een rijtje:

 

 • Uw sloopauto wordt binnen 24 uur opgehaald
  •U ontvangt van de chauffeur ter plaatse een RDW vrijwaringbewijs
  •Gratis ophaaldienst voor het ophalen van uw sloopauto
  •Uw auto wordt automatisch afgemeld voor de wegenbelasting
  •U ontvangt een goede prijs voor het verkopen van uw sloopauto
  •Direct contante betaling
  •Deskundige chauffeurs voor het ophalen van uw sloopauto in uw regio
  •Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Sloop auto aanbieden
Het aanbieden van sloop auto’s in Arnhem gaat heel gemakkelijk. U neemt telefonisch contact met ons op en wij noteren uw naam adres, woonplaats, telefoonnummer en de nodige informatie van de auto. Wij bevestigen per e-mail aan u wat wij hebben afgesproken en geven de gegevens van uw sloopauto of sloopauto’s door aan onze chauffeurs. De sloopauto of schadeauto wordt dan op de afgesproken dag en tijd opgehaald.

 

Schadeauto’s aanbieden
Het aanbieden van een schadeauto of schadeauto’s is uiteraard ook mogelijk bij ons bedrijf. Na het noteren van alle benodigde gegevens van de schade auto zal onze medewerker die expert is op het gebied van autoschade contact met u opnemen om de restwaarde van de auto met schade te bepalen. U ontvangt van onze autoschade-expert medewerker de waarde van die wij u kunnen geven voor de beschadigde auto.

 

Sloopauto verkopen
Uw sloop auto verkopen is ook mogelijk. Het kan zijn dat sloopauto’s nog een restwaarde heeft. Telefonisch kunnen we u een opgave geven van de restwaarde van de sloopauto. De formele eigendomsoverdracht vindt plaats tijdens het doorgeven van de wijzigingen aan het RDW, het Rijks Dienst voor Wegverkeer. Na het doorgeven van de gegevens, het overhandigen van de papieren en het uitbetalen van het afgesproken bedrag heeft de verkoop van het autowrak plaatsgevonden.

 

Tweedehands auto’s
Tweedehands auto’s verkopen aan ons is ook mogelijk. U kunt uw 2de hands auto via onze website snel verkopen.

 

Wij zijn altijd geïnteresseerd in het opkopen van 2e handsauto’s. Wanneer u een occasion heeft die u graag zou willen verkopen dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Wij vragen dan het kenteken van de tweede hands auto en de kilometerstand, na het noteren van alle overige belangrijke informatie ontvangt u van ons binnen één uur een reëel bod op uw tweedehands auto. Wanneer u hiermee akkoord gaat zullen wij uw auto binnen 24 uur ophalen en ontvangt u het vrijwaringbewijs en het afgesproken bedrag.

 

Schadeauto verkopen 
Het verkopen van een schade auto vindt eigenlijk op dezelfde manier plaats als de verkoop van een sloopauto. Na het doorgeven van de informatie aan de RDW, het overhandigen van het door ons afgesproken bedrag en de papieren heeft de verkoop van de schade auto plaatsgevonden.

 

Sloopauto inkoop
Onze medewerkers binnen onze autosloperijen hebben ruime ervaring met het inkopen van een sloopauto. Zij hebben in de loop der jaren duizenden sloopauto’s ingekocht. U kunt er dus op rekenen dat de procedure conform de wet- en regelgeving goed verloopt.

 

Schadeauto’s gevraagd 
Wij kopen alle merken schade auto’s op binnen Nederland. Alle medewerkers hebben veel kennis en vaardigheden op het gebied van schadeauto inkoop en schade auto verkoop.

 

Sloopauto’s gevraagd 
Auto wrakken, sloopwagens, sloop auto’s, het maakt ons niet uit. Wij halen sloop auto’s op in alle plaatsen van Nederland waaronder Arnhem, Veenendaal, Ede, Rhenen, Houten en omstreken. Wij zullen u altijd helpen met het ophalen van uw sloopauto.

  Vul hier uw kenteken in

  Auto

  Foto's (niet verplicht)

  Voorzijde

  Achterzijde

  Linkerkant

  Rechterkant

  Binnenkant

  Gegevens

  Ja, ik ben akkoord met de gegevensoverdracht in overeenstemming met de privacyverklaring en akkoord met de algemene voorwaarden en disclaimer.


  Alle velden zijn verplicht

   
  Copyright © 2024 SloopautoGevraagd.NL. All rights reserved | Algemene voorwaarden | Cookie policy