Bel 085-4018329
Mail ons
App ons
Auto Aanmelden

Auto-onderdelen aan de sloop verkopen – snel een hoge vergoeding voor uw auto-onderdelen

Is uw auto kapot? Zitten er nog onderdelen aan uw auto die in goede staat verkeren? Bent u op zoek naar een bedrijf waaraan u uw auto-onderdelen kunt verkopen? Zoek dan niet verder. De sloperij koopt uw auto-onderdelen graag over. Dit doen we ook nog tegen een mooie vergoeding.

 

Uw situatie

U bent in het bezit van een oude of kapotte personenauto. De auto rijdt niet meer. Uw auto is niet APK gekeurd. Er zijn belangrijke, dure onderdelen van uw auto kapot. Daardoor komt uw auto ook niet meer de APK keuring heen. De kosten om de kapotte onderdelen van uw auto te repareren zijn hoger dan de waarde van de auto.

 

Het is vervelend dat u niet meer met uw auto de weg op kunt. U betaalt nog wel motorrijtuigenbelasting. Daarnaast zit u nog vast aan uw autoverzekering.

 

U loopt daarnaast tegen het probleem aan dat u de auto maximaal 2 maanden op 1 plek mag laten staan na het verlopen van de APK-vervaldatum. Buiten de kapotte auto-onderdelen zitten er ook nog onderdelen aan de auto die niet defect zijn of schade vertonen. Integendeel, die onderdelen zijn nog in zeer goede staat.

 

Auto-onderdelen verkopen?

Zitten er nog onderdelen aan uw auto die het nog prima doen en/of van goede kwaliteit zijn? Deze onderdelen zijn geld waard. Verkoop de onderdelen van uw auto aan de sloop en ontvang direct een mooie vergoeding.

 

Hoe gaat de verkoop van auto-onderdelen in zijn werk?

Indien u auto-onderdelen wilt verkopen, onderneemt u de volgende stappen:

 1. U neemt contact op met onze autosloop door te bellen of te mailen. Wij zijn 24/7 bereikbaar.
 1. De autosloperij vraagt u vervolgens naar de kenmerken van uw auto:
 • Wat voor auto betreft het?
 • Welke kleur heeft de auto?
 • Wat is het bouwjaar van de auto?
 • Welke gebreken heeft de auto?
 • Welke auto-onderdelen zijn nog in goede staat?
 1. Naar aanleiding van deze informatie kan de sloperij u een aanbod doen. U kunt ervoor kiezen om alleen bepaalde auto-onderdelen te verkopen, of de gehele auto.
 1. Gaat u akkoord met ons aanbod? Dan maken wij direct een afspraak met u over het ophalen van de onderdelen of de auto.
 1. Wij bevestigen alles wat wij met u besproken hebben per mail.
 1. De chauffeur van de autosloop haalt de auto of de onderdelen GRATIS bij u op.

 

Voordelen van het verkopen van auto-onderdelen aan de sloperij

 • U ontvangt van onze autosloop direct een vergoeding. De vergoeding is afhankelijk van het merk en type auto.
 • Ons personeel is uiterst vriendelijk. U bent zeker van een snelle, betrouwbare en vakkundige afhandeling door onze autosloop.
 • Al meer dan 50 jaar zijn wij als sloperij actief in heel Nederland. Wij hebben dus veel ervaring met de inkoop van auto-onderdelen.

 

Auto-onderdelen verkopen aan een gecertificeerde en erkende autosloop
Verkoopt u uw auto-onderdelen aan onze sloperij, dan heeft u te maken met een milieuvriendelijke en gecertificeerde autosloperij.

 

Onze sloperij heeft aangetoond een betrouwbaar adres te zijn om gebruikte onderdelen te kopen. De autosloperij voldoet aan alle normen van zowel Achmea als de Groene Polis. Wij zijn een autosloperij met ARN certificaat. Dit betekent dat we onze auto’s recyclen op een manier waarbij wij het milieu zoveel mogelijk ontzien.

 

De autosloperij is in het bezit van een KZD*** certificering en is tevens STIBA erkend lid. Dit houdt in dat onze sloop aan de allerstrengste normen op het gebied van milieuwetgeving voldoet. Onze sloop voldoet daarnaast aan alle normen ten aanzien van autodemontage, materiaalrecycling, arbowetgeving en procesinrichting.

 

Tot slot zijn we een RDW-erkend sloopbedrijf. Hierdoor zijn wij geautoriseerd om auto’s in te nemen, te recyclen en te slopen.

  Vul hier uw kenteken in

  Auto

  Foto's (niet verplicht)

  Voorzijde

  Achterzijde

  Linkerkant

  Rechterkant

  Binnenkant

  Gegevens

  Ja, ik ben akkoord met de gegevensoverdracht in overeenstemming met de privacyverklaring en akkoord met de algemene voorwaarden en disclaimer.


  Alle velden zijn verplicht

   
  Copyright © 2024 SloopautoGevraagd.NL. All rights reserved | Algemene voorwaarden | Cookie policy